برای کار با هوش مصنوعی باید پرامپت‌نویسی را آموخت

نشست پژوهشی مجازی ویژه اساتید حوزه علمیه خواهران با موضوع «آشنایی با هوش مصنوعی و کاربرد آن در تولید محتوا» برپایه تدریس پژوهش محور به وسیله هوش مصنوعی با حضور استاد امامی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران / یزد، آقای سیدجواد امامی، در نشست پژوهشی مجازی ویژه اساتید حوزه علمیه خواهران با موضوع «آشنایی با هوش مصنوعی و کاربرد آن در تولید محتوا» با اشاره به تاریخچه هوش مصنوعی گفت: نام هوش مصنوعی در سال ۱۹۶۵ میلادی به عنوان یک دانش جدید ابداع و از دو سال پیش هوش مصنوعی chatgpt برای همه مردم ارائه شد و فعالیت‌های صوتی، تصویری، ویدیویی، برنامه‌نویسی و غیره تحت تأثیر هوش مصنوعی قرار گرفت.

وی به اهمیت هوش مصنوعی پرداخت و افزود: رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی در سال 1400 فرمودند؛ "ایران باید در حوزه هوش مصنوعی جزء ده کشور برتر دنیا قرار بگیرد"؛ زیرا این میانبری برای پیشرفت کشور است.

آقای امامی با اشاره به استفاده از هوش مصنوعی در دنیا بیان کرد: در دانشگاه‌های غربی از داوری هوش مصنوعی در پژوهش‌های علمی استفاده می‌شود؛ با این نظر که تحلیل و نتیجه کار پژوهشی نباید توسط هوش مصنوعی نوشته شود.

وی در مورد تولید محتوا به وسیله هوش مصنوعی عنوان کرد: باید برای کار با هوش مصنوعی پرامپت‌نویسی را آموخت و  الگوریتم RTP  یکی از روش‌های مؤثر در پرامپت‌نویسی است که هدف آن بهبود سیستم هوش مصنوعی برای خروجی دقیق و کاربردی‌تر است.

مدرس هوش مصنوعی در پایان به معرفی چند هوش مصنوعی پرداخت و یادآور شد: هوش مصنوعی‌ها می‌توانند فعالیت‌های چندین ساعتی را در چند دقیقه انجام دهند؛ مثلا به وسیله هوش مصنوعی Gamma می‌توان در کوتاه‌ترین زمان پاورپوینت ساخت.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha