
کارشناس خانواده در جمع طلاب خواهر سال اولی خوزستان گفت: منظور از ارتباط مؤثر، ارتباطی است که در آن پیام هر فرد (کلامی و غیرکلامی) به وضوح به طرف مقابل منتقل و درک صحیح و کاملی از موضوع میان طرفین ایجاد میشود.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران/ خوزستان، حجتالاسلام روح الله شریفی نژاد در همایش طلیعه حضور ویژه بانوان طلبه جدیدالورود به مدارس علمیه خواهران خوزستان در رابطه با اهمیت یادگیری مهارتهای ارتباط مؤثر برای طلاب، عنوان کرد: ارتباط برقرار کردن با دیگران به عنوان یک مهارت اساسی در زندگی شخصی و حرفهای اهمیت دارد. ارتباطات موثر میتواند در بهبود روابط شخصی، تبلیغ و همکاری در گروهها و بسیاری جوانب دیگر تأثیرگذار باشد.
وی گفت: چیزی که من میگویم، میشنوم و میفهمم مهم نیست، آنچه که دیگران میشنوند و می فهمند مهم است. برای تغییر نظریات افراد باید تجربه های آن ها را تغییر داد به عنوان مبلغ دینی باید واقعیت ها را تغییر بدهید. با لبخند و طرح دوستی با افراد میتوانید دل آن ها را به سمت خود جلب کنید.
حجت الاسلام شریفی نژاد با اشاره به اینکه اگر با کودک سر و کار دارید باید با آن ها مثل خودشان رفتار کنید، ادامه داد: طلبه ای که تبلیغ میکند باید هنرهای تبلیغی داشته باشد تا بتواند در این زمینه موفق شود.
این کارشناس خانواده اظهار داشت: ارتباط موفق و مؤثر سبب میشود در فرآیند ارتباطی، سوءتفاهمها کاهش پیدا کرده و بهجای آن، یک فضای صحبت کردن صریح و روشن ایجاد شود. در این فضا، میتوان به راحتی درباره مسائل مختلف بحث کرده و با تنشها و اختلافات به خوبی کنار آمد.
وی با اشاره به راه های ارتباط مؤثر، عنوان کرد: صحبت کردن با وضوح و روشنی، همدلی و توجه به احساس طرف مقابل، استفاده از کلام مثبت و الهام بخش و گوش دادن فعال و تمرکز کامل، می تواند موجب یک ارتباط اثربخش باشد.
نظر شما