روحیه تحقیق و پژوهش در میان دانش‌آموختگان حوزه‌های علمیه تقویت شود

مدیر مدرسه علمیه حضرت نرجس خاتون(س) دولت‌آباد، در نشستی علمی به بررسی اهمیت ایجاد انگیزه پژوهشی در طلاب و معرفی دانشنامه‌ها و آثار توشیهیکو ایزوتسو پرداخت و بر لزوم تقویت روحیه تحقیق و پژوهش در میان دانش‌آموختگان حوزه‌های علمیه تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران/ اصفهان، خانم منصوره ملکیان، مدیر مدرسه علمیه حضرت نرجس خاتون(س) دولت‌آباد، به مناسبت هفته پژوهش، در نشستی علمی به بررسی اهمیت ایجاد انگیزه پژوهشی در طلاب و معرفی دانشنامه‌ها و آثار توشیهیکو ایزوتسو پرداخت.

خانم ملکیان در این جلسه با تأکید بر اهمیت ایجاد انگیزه پژوهشی در طلاب، به ضرورت ارتقاء روحیه تحقیق و پژوهش در میان دانش‌آموختگان حوزه‌های علمیه پرداخت.

وی مفهوم "دانشنامه" را به عنوان ابزاری کلیدی برای جمع‌آوری و سازماندهی اطلاعات علمی معرفی کرد و افزود: این نوع منابع می‌توانند به طلاب کمک کنند تا با دسترسی به اطلاعات جامع و مستند، توانایی‌های تحلیلی و انتقادی خود را تقویت کنند.

وی بیان کرد: دانشنامه‌ها به عنوان مجموعه‌ای از اطلاعات علمی در حوزه‌های خاص می‌توانند به پژوهشگران در تحقیقات خود یاری رسانند.

وی به بررسی یکی از آثار برجسته ایزوتسو، یعنی کتاب "خدا و انسان در قرآن" پرداخت و توضیح داد که این کتاب به تحلیل عمیق مفاهیم کلیدی در قرآن می‌پردازد و تلاش می‌کند تا رابطه میان خدا و انسان را در بستر متون دینی تبیین کند.

خانم ملکیان تأکید کرد: ایزوتسو با وجود دین بودایی و تمایل به دوری از دین، به ویژه دین اسلام و قرآن، به تحقیق پرداخته است.

وی افزود: بسیاری از مستشرقان به دلیل اهداف خاص خود از پژوهش در خصوص اسلام و قرآن اجتناب می‌کنند.

خانم ملکیان به مسأله "موضوع یابی" در پژوهش اشاره کرد و افزود: دغدغه‌های ذهنی روزمره می‌توانند به عنوان موضوعاتی برای پژوهش مورد استفاده قرار گیرند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha