نقش پژوهش در اسلام‌شناسی و تقویت وحدت اسلامی

نشست علمی با موضوع نقش پژوهش در اسلام‌شناسی و تقویت وحدت اسلامی با حضور حجت الاسلام و المسلمین مجید جعفرپور دانش آموخته سطح چهار رشته امامت، نویسنده و پژوهشگر بنیاد بین المللی امامت در بندر لنگه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه علمیه خواهران/هرمزگان؛ حجت‌الاسلام والمسلمین جعفرپور با اشاره به حدیثی از امام باقر (علیه السلام) که به امام صادق (علیه السلام) فرمودند: «اِعرِفْ مَنازِلَ الشّیعَةِ عَلی قَدرِ رِوایَتِهِم و مَعرِفَتِهِم» بیان کرد: طلب علم در حوزه‌های علمیه همچون یک فریضه است و علم به سه دسته عقاید، اخلاق و احکام تقسیم می‌شود.

وی گفت: برای شناخت بهتر اسلام باید به کلام اهل بیت (علیهم السلام) که نور هستند، توجه کنیم و با قرآن بیشتر آشنا شویم. علاوه بر این، درایت و فهم درک این آموزه‌ها برای رسیدن به ایمان واقعی ضروری است و هدف از حضور در حوزه‌های علمیه درک درست دین و رسیدن به بالاترین درجات ایمان است و این با تدبر و تفکر میسر می‌شود، همانگونه که اکثر عبادت ابوذر (رضی الله عنه) اندیشیدن و عبرت گرفتن بود.

در ادامه برنامه دبیر علمی نشست، خانم مریدی به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: وحدت اسلامی به معنای تغییر مذهب نیست، بلکه به معنای همبستگی و اتحاد میان مسلمانان است. همان‌گونه که در یک خانواده بین اعضای خانواده اختلافاتی وجود دارد ولی باز در کنار یکدیگر و جدای از هم نیستند، در بین مسلمانان نیز باید اینگونه باشد و مانند انگشتان یک دست باید با هم متحد باشند تا مشتی محکم بر دهان دشمنان باشند.

وی با اشاره به وحدت مسلمانان در جهان و اثر آن در مقابله با مشرکان تأکید کرد: اختلافات در سوریه و عدم وحدت در این کشور منجر به سقوط سوریه شد. هزینه سازش بیشتر از مقاومت است و باید با وحدت و همبستگی در مقابل دشمنان ایستادگی کنیم.

استاد حوزه در پایان سخنان خود با اشاره به جهاد تبیین به عنوان یک واجب و جهاد کبیر، حضار را به خواندن کتاب «صعود چهل ساله» توصیه کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha