
با مشارکت معاونت پژوهش مدیریت حوزه علمیه خواهران استان چهار محال و بختیاری و مدارس علمیه خواهران، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مدارس علمیه استان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/ چهارمحال و بختیاری، با مشارکت معاونت پژوهش مدیریت حوزه علمیه خواهران استان چهارمحال و بختیاری و مدارس علمیه خواهران، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مدارس علمیه استان به مناسبت هفته پژوهش در مدرسه علمیه فاطمیه شهرکرد برگزار شد.
در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه که نماینده محترم ولی فقیه در استان و جمعی از مسئولین حوزوی و دانشگاهی استان حضور داشتند، حجت الاسلام و المسلمین فاطمی ضمن ابراز خرسندی از حضور در بین طلاب و اساتید خواهر در هفته پژوهش گفت: کسی که میخواهد به علم دست پیدا کند، قرآن را باید کَند و کاو کند.
ایشان با اشاره به وجه اشتراک کلمه ثور که به معنای گاو نر است که زمین را شخم میزند و کلمه انقلاب که به معنای دگرگونی است، بیان کرد: انقلاب یعنی جامعهای زیرو رو شده و تغییر کند، مانند انقلاب اسلامی که منجر به پدید آمدن حکومت جمهوری اسلامی شد و همانگونه که شخم زدن و برداشت محصول زمانبر و نیازمند انجام مراحلی است تا به محصول برسد، انقلاب نیز از مخالفتهای کوچک علیه ظلم شروع و به پیروزی عظیم دست پیدا میکند و وجه اشتراک این موضوع با پژوهش در سیر و تحول در علم و کَندوکاو در موضوعات علمی است که صورت می گیرد تا به یک پژوهشی نوین و عظیم دست پیدا کند.
نماینده محترم ولی فقیه در استان گفت: همه این تلاشها زمانی پر خیر و برکتدار میشوند که در سایه علم قرآن باشند، چرا که بزرگانی چون حافظ نیزاعتراف به این امر کردهاند که آنچه من به آن رسیدم، به برکت قرآن و ذکر بود. و
وی افزود: برای حافظ بودن نیز باید خصوصیاتی را در درون داشته باشیم تا شایسته مقام علم لدنی بشویم، درست است که پژوهش تلاش و کوشش فرد در علم و تحقیق را میخواهد اما از طرفی هم جوهره درونی باید باشد تا زمینه علمآموزی و پژوهشگری به بهترین درجات خود برسد. وی در پایان گفت: علم امانت خداست و کسانی لیاقتش را پیدا میکنند که امین خدا باشند.
در ادامه مراسم سرکار خانم امیدی معاون پژوهش مدیریت حوزه علمیه خواهران استان ضمن گرامیداشت هفته پژوهش گفت: از همگرایی مدارس علمیه خواهران استان چهارمحال و بختیاری تشکر و قدردانی میکنم که با همکاری معاونت پژوهش مدیریت حوزه خواهران، نمایشگاهی مناسب و در تراز محصولات پژوهشی استان، جهت معرفی طلاب و اساتید پژوهشگر و فعالیتهای پژوهشی مدارس علمیه خواهران استان برپا کردند.
در پایان مراسم افتتاحیه این نمایشگاه از 16 نفر پژوهشگر برتر استانی و همچنین معاونین پژوهش مدارس با حضور مسئولین تجلیل و قدردانی شد.
شایان ذکر است که این نمایشگاه شامل بخشهای مختلف از جمله: بخش تألیف کتب اساتید و طلاب، بخش مقالات پذیرفته و چاپ شده، بخش پایاننامههای طلاب و ... میباشد و علاقهمندان تا 10 دی ماه فرصت دارند از این نمایشگاه بازدید کنند.
انتهای پیام/
نظر شما