شب یلدا فرصتی برای تقویت پیوندهای خانوادگی و روابط اجتماعی است

خانم راضیه محمدی مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه کرمان شب یلدا را موجب تقویت روابط اجتماعی و انتقال ارزش‌ها به نسل‌های آینده برشمرد و آن را نماد محبت و همبستگی در خانواده خواند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه های علمیه خواهران/ کرمان، مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه کرمان، شب یلدا را فرصتی برای تقویت پیوندهای خانوادگی و احترام به بزرگان، که از اصول مهم اسلام است دانست و گفت: این شب با گردهمایی خانواده‌ها، امکان ابراز محبت و احترام به بزرگ‌ترها را فراهم می‌کند و طبق آموزه‌های اسلامی، احترام به بزرگ‌ترها نه تنها وظیفه‌ای اخلاقی است، بلکه موجب تقویت روابط اجتماعی و انتقال ارزش‌ها به نسل‌های آینده می‌شود.

خانم راضیه محمدی افزود: پیامبر اسلام تأکید کرده‌اند احترام به بزرگ‌ترها باعث جلب احترام جوان‌ترها خواهد شد و شب یلدا به عنوان نمادی از محبت و همبستگی در خانواده، این ارزش‌ها را تجلی می بخشد، همچنین، هدیه دادن به بزرگان در این شب، نشانه‌ای از توجه و احترام به نیازهای آنان است.

مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه کرمان با اشاره به اینکه شب یلدا فرصتی مناسب برای یادگیری از بزرگان است، اظهار داشت: در این شب خانواده‌ها دور هم جمع می‌شوند و بزرگ‌ترها داستان‌ها و تجربیات خود را به اشتراک می‌گذارند، که این تبادل خاطرات باعث انتقال فرهنگ و ارزش‌ها به نسل‌های جوان‌تر می‌شود.

محمدی تشریح کرد: دورهمی‌های یلدایی به‌عنوان یک سنت قدیمی و فرهنگی در ایران، نه تنها فرصتی برای گردهمایی خانواده‌ها و دوستان است، بلکه می‌تواند به‌عنوان یک پل ارتباطی میان دنیای دیجیتال و دنیای واقعی عمل کند.

وی یکی از فواید شب یلدا را تقویت روابط انسانی عنوان‌ کرد و گفت: اینگونه دورهمی‌ها فرصتی را فراهم می‌کنند تا افراد به‌صورت رو در رو با یکدیگر ارتباط برقرار کنند، چرا که در دنیای دیجیتال، ارتباطات اغلب سطحی و غیرشخصی می‌شوند اما شب یلدا با فراهم کردن فضایی برای گفتگو، تبادل احساسات و تجربیات، روابط عمیق‌تری را ایجاد می‌کند.

مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه کرمان یلدا را عاملی برای انتقال ارزش‌های فرهنگی دانست و ادامه داد: یلدا به‌عنوان یک جشن باستانی، حامل ارزش‌های اخلاقی و انسانی است. در این دورهمی‌ها، نسل جدید با داستان‌ها، ضرب‌المثل‌ها و آداب و رسوم مرتبط با این شب آشنا می‌شود. این انتقال فرهنگ از نسل قدیم به نسل جدید، باعث حفظ هویت فرهنگی و اجتماعی جامعه می‌شود.

وی با تاکید به ایجاد تعادل بین دنیای دیجیتال و واقعی تصریح کرد: در عصر حاضر که دنیای دیجیتال بخش عمده‌ای از زندگی روزمره ما را تشکیل می‌دهد، دورهمی‌های یلدایی یادآوری می‌کنند که ارتباطات واقعی و حضوری چقدر مهم هستند. این دورهمی‌ها به ما کمک می‌کنند تا از فضای مجازی فاصله بگیریم و لحظاتی واقعی را با عزیزانمان سپری کنیم.

راضیه محمدی افزود: یلدا فرصتی برای ابراز محبت و همدلی است، در این شب، افراد به یاد یکدیگر هستند و از طریق تبادل هدایا، غذاهای محلی و داستان‌های مشترک، احساس همبستگی بیشتری را تجربه می‌کنند که این احساس همدلی نه تنها در سطح خانواده، بلکه در سطح جامعه نیز گسترش می‌یابد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha