برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن و مادر

جشن میلاد حضرت زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن و مادر با حضور اساتید، کادر و طلاب سطوح عالیه سمنان در مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا (س) برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران / سمنان، خانم اعظم بیگم موسوی فرد معاون فرهنگی_تهذیبی مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا(س) از برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن و مادر با حضور اساتید، کادر و طلاب سطوح عالیه حوزه علمیه خواهران سمنان خبر داد .

در این مراسم استاد حوزه خانم سمانه سالاریان در بیان و توصیف لقب «مبارکة» گفت: گاهی خداوند یک خانه را مبارک می‌نامند و میفرماید:«إِنَّ أَوَّلَ بَیْتٍ وُضِعَ لِلنَّاسِ لَلَّذِی بِبَکَّةَ مُبَارَکًا وَهُدًی لِلْعَالَمِینَ»گاهی نیز در قرآن انسان‌هایی را مبارک توصیف می‌کند، همچنین قرآن را نیز کتابی مبارک می‌نامد.

وی افزود: یکی از القاب حضرت زهرا (ع) مبارکه است؛ چرا حضرت را مبارکة نامیدند؟ در کتاب امالی شیخ صدوق آمده (إنما نسله من مبارکة)؛حضرت در زمان شهادت تنها نوزده سال داشت اما همه خیرات از او به دیگران می رسید و این امر تا به امروز نیز ادامه دارد. او منبع همه خوبی‌ها بوده و هست و وجودش سراسر برکت و رحمت است. نسل پیامبر(ص) از اولاد حضرت زهرا (س) تداوم یافته است و همچنان در حال افزایش و پربرکت هست .

وی در انتهای سخنان خود افزود : گاهی خدا به قلم شخصی برکت می‌دهد،  گاهی نیز به کلام شخصی دیگر برکت می‌دهد. ما باید کاری کنیم که خدا به ما برکت دهد؛ به عنوان مثال کتاب جواهر الکلام یک کتاب فقهی است و شبیه این کتاب، متعدد است، اما خدا به این کتاب برکت داده است. همچنین کتاب مفاتیح شیخ عباس قمی، ما مانند کتاب مفاتیح زیاد داریم، ولی چه شد که خدا به این کتاب برکت داد؟ در خانه هر شیعه‌ای مفاتیح هست؛ شیخ عباس کتاب مفاتیح را به یک شرط نوشت که هر فردی تا قیامت یک سطر از کتاب را خواند ثوابش هدیه به روح معطر حضرت فاطمه زهرا (س) باشد یعنی با حضرت زهرا(س) معامله کرد و این راز ماندگاری این اثر است .

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha