
نویسنده کتاب لشگر نامرئی گفت: این کتاب با قلم روان برای جذب مخاطب و ترویج کتابخوانی با موضوع جنگ شناختی توسط مرکز نشر هاجر به چاپ رسیده است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رضایی، نویسنده کتاب لشکر نامرئی اظهار کرد: دروس مرسوم ۱۴ ساله، حوزهها را در زمان کوتاهتر به صورت ارتقایی جهت نیازهای مهم بین کشور و حوزه فراخوانده است و مسائل پژوهشی را با جدیت دنبال کرده و اصل روش های پژوهشی و نگارش کتاب از جمله نوشتن کتاب و مقاله در چند دوره باید تدریس شود تا دانشجو و طلبه به قوت فکری و قلمی دست پیدا کند و در روند پژوهشی متمرکز بر مباحث حوزه و مهدویت وارد شوند که بیش از ۲۰ کتاب و ۱۵ مقاله علمی پژوهشی از این مباحث به چاپ رسیده است.
وی افزود: در عرصه پژوهشی متمرکز بر مهدویت بنابر باور ما و آیات و روایات درک شد که غایت و هدف خلقت چیزی جز مقدمه سازی ظهور نیست "والذین ارسله بالهدی دین الحق لیظهره علی الدین کله" این اظهار دین بر تمام ادیان در عصر ظهور اتفاق خواهد افتاد و یکی از وظایف مهم حوزه های علمیه و یک طلبه است که بنابر همین مقدمه سازی ظهور، تابع علل و شرایط مختلفی است که یکی از این شرایط و علل وجود یک خانواده استاندارد و منتظر تراز ظهور است،چنین خانواده ای اگر درگیر مشکلات خاصی باشد مثل مسائلی که امروز آسیب های اجتماعی با آن دست و پنجه نرم می کنند قاعدتا شاید نتوان به آن مقصدی که مدنظرشان می باشد دست پیدا کنند.
نویسنده کتاب لشکر نامرئی بیان کرد: کارهای فرهنگی و پژوهشی زمانی که به صورت فردی و تک بعدی صورت بگیرد برکات کار کاهش پیدا نموده ولی در کارهای گروهی یک دستاورد و پختگی شخصیتی حاصل میشود، باید در کارها با پیش نیازی مشورتی از گروه های مختلف از متجربین و متخصصین بهره برده و در کارهای فردی درشبکه نگارش آثار با افراد مختلف ارتباط داشته تا استانداردهای شکلی و قلمی و محتوایی به نحو کامل تری انجام پذیرد و کار از جنبه فردی خارج شود.
وی گفت: کتاب لشکر نامرئی با قلم روان و جذاب جهت جذب مخاطب و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی برای قشر عمومی جامعه با موضوع جنگ شناختی و خانواده توسط مرکز نشر هاجر ناشر تخصصی زن و خانواده به چاپ رسید. این کتاب بعد از حوادث اخیر و عدم محتوای کافی در حوزه ای که به شدت مورد توجه رقیب و دشمن بوده تا بتواند سکان ذهنی، فکری و نگرشی جامعه را به دست گرفته آغاز به نگارش گردید.
حجت الاسلام رضایی ادامه داد: این اثر در سنخ سوم بود یعنی با یک قلم و شکل و فرمت متفاوتی اثر را ارائه داده تا از استقبال بیشتری برخوردار باشد که کتاب لشکر نامرئی اوایل سال در شهرستان لامه رونمایی و به دلیل استقبال مخاطبان برای چندمین بار چاپ میشود ولی اعتقاد بنده بر این است که یک اثر بتواند جایگاه خود را در جامعه پیدا کند و علاوه بر نگارش، شبکه توزیع، شبکه معرفی و کارهای رسانهای ملی قوی باید پشت اثر باشد تا در این تلاطم کارهای رسانهای امروز که در سطح جهان و کشور دیده میشود خود را نشان داده و این ایده نقش آفرینی لازم را ایفاء کند.
نویسنده کتاب لشکر نامرئی افزود: در زمینه دانشجو و طلاب و نویسندگی با چالشهای زیادی مواجه بوده و هر دانشجو یا طلبه یک زاویه دید خوب و قلم متفاوت از دیگر قلمها میتواند داشته باشد و از این ظرفیت بزرگ باید استفاده شود ولی نگارندگی و نویسندگی برای قشر دانشجو و طلبه کمتر بازگو و دوره و کارگاههایی برگزار گردیده و در این زمینه شاید انگیزه و مهارت کافی را نداشته باشند.
وی بیان کرد: توصیه میکنم دانشجویان و طلاب تمرین نویسندگی را به صورت آزاد و دلخواه و حداقل دفترچه داشته تا این تمرین روزانه یا هفتگی ادامه پیدا کند زیرا نویسنده خوب شدن، مرهون تمرینها و تلاش زیاد می باشد و هیچکس از ابتدا و اتفاقی نمیتواند نویسنده خوب و قوی شود و لازم است تمرین و مطالعه زیاد داشته تا دایره واژگان شخص گسترش پیدا کند و شخص کنار آشنا شدن با الفاظ جدید و جملهبندیهای روان و جدید که در اصول نگارش وجود دارد با روشهای نگارشی مختلف آشنا بشود تا تنوع روشها و ذائقه بیشتری را در سطح جامعه پوشش بدهد.
حجت الاسلام رضایی ادامه داد: مخاطب اولیه کتاب لشکر نامرئی خانواده است، کسی که دغدغه یک خانواده موفق و ایدهآل را دارد و در کنار آن همسران و زنان خانهدار که نقطه مرکزی دارند و خصوصاً افرادی که در رسانه مشغول فعالیت هستند و انگیزه بیشتری برای مطالعه کتاب دارند، خصوصا جنگ شناختی موضوع بکری است و کمتر کار شده، کما اینکه ما در چندماه اخیر که کتاب رونمایی شد و به دست مخاطبین رسید شاهد این نوع استقبال توسط این اصناف بودیم.
نویسنده کتاب لشکر نامرئی گفت: بخشی از مشکلات کتابخوانی که در سطح جامعه وجود دارد به کسانی که دارند مینویسند برمی گردد، اگر ما به درستی همانطور که در رسانه سعی میکنیم نزاع های مخاطب را کشف نموده در نویسندگی هم نزاع های شکلی و قلمی اعم از ترویج نوع صفحه آرایی، ایده نگارش کتاب، محتوایی که می خواهد قلمفرسایی شود و جهان امروز ما با چه ایدههای جدیدی چگونه میتواند جذب شده کشف گردد وضعیت کتابخوانی خیلی متفاوت میشود.
به عنوان مثال رمان پژوهش محوری که در خصوص کشف راههای انحرافی مهدویت وجود داشته باشد نوشته نشده است، البته کتابهای متعددی در زمینه نقد فرقه نوشته شده اما کتاب رمانی که مستند و بر پژوهش تکیه زده باشد وجود ندارد.
وی اظهار کرد: کتاب لشکر نامرئی یک ایده جدیدی بوده و قاعدتاً مخاطب بیشتری را در این زمینه جذب خواهد نمود و لذا با انجام کارهای جدیدتر که چهره حقیقی و جذاب دین همانطور که که امام رضا(ع) فرمودند نشان داده شود و ما بتوانیم این محاسن و کلام اهل بیت (ع) را بیشتر به جامعه نشان بدهیم؛ ارتباط با نسل جوان رقم خواهد خورد و کاربردهای دین در سطح زندگی که در سال های اخیر کمرنگ شده را ملموس تر کرد تا به طبع آن بتوان توقعات و نیاز های نسل جوان را انجام داد که به دنبال نسخه های بدل و جایگزین کشانده نشوند.
حجت الاسلام رضایی افزود: بحث جنگ شناختی یک موضوع روز و تکیه بر باور و شناخت انسان دارد و ما با مباحث روانشناسی براین اعتقاد قائل می باشیم.
روایات و آیات قرآن کریم بارها فرمودند که هر عمل انسانی با تکیه بر بینش و معرفت نوع زاویه دید خود نسبت به پیرامون هستی اتفاق خواهد افتاد و طبیعتاً اگر یک جنگ شناختی دامن زده و در دست گرفته شود هر فردی پیاده نظام، طرف مقابل ما شده، یعنی دشمن ما می تواند امروز با در دست گرفتن افکار مردم ما بدون هیچ حمله نظامی و با هزینه کمتر افرادی را که توانسته ذهنشان را تسخیر و مدیریت کند در بر بگیرد و به عنوان نیروی نفوذی خود در سطح جامعه استفاده و گفتمانش را پیش ببرد.
نویسنده کتاب لشکر نامرئی ادامه داد: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بعد از حوادث صهیون اخیر فرمودند دشمن به دنبال تصرف ذهنها و مغزهای جامعه است چون تصرف سرزمینی ممکن نباشد یا هزینه های سرسام آوری داشته لذا جنگ شناختی کاملاً راهبردی در یک جامعه است و باید بیشتر از این ها کار بشود و متأسفانه آثار کمی در این زمینه وجود داشته، علی الخصوص جنگ شناختی که در نهاد مادر به عنوان خانواده اتفاق می افتد که می توان بنیاد و پله و اساس را از ریشه بزند و جامعه را با چالش های متعددی روبرو بکند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بکر بودن اثر یکی از سختی ها در زمینه نگارش کتاب بود زیرا مباحث در زمینه جنگ شناختی و خانواده کم بود و مهم تر از آن پیاده نمودن فرآیند کارکردن رسانه دشمن در فضای رسانه و مجازی و نشان دادن آن به مخاطب با یک قلم متفاوت، جذاب و تأثیرگذار سختی کار را بیشتر می کرد.
انتهای پیام/
نظر شما