نشریات حوزوی بستری برای تقویت مهارت‌های نوشتاری است

دوره آموزشی مجازی ارتقا مهارت‌های مدیریت اجرایی نشریه به همت معاونت پژوهش حوزه علمیه خواهران استان یزد برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/یزد، روز گذشته حجت‌الاسلام والمسلمین محسن هنرجو کارشناس پژوهشی در نشست مجازی با مدیران اجرایی نشریات، نشریات حوزوی را به عنوان بستری برای تقویت مهارت‌های نوشتاری، کار گروهی و تبادل اندیشه‌ها در حوزه‌های علمیه دانست و اظهار داشت: این نشریات فرصتی فراهم می‌کنند تا طلاب ایده‌ها و دیدگاه‌های خود را در قالب مقالات و نوشتارها بیان کرده و با هم‌فکری و همکاری، به تعمیق دانش و بینش خود بپردازند.

وی افزود: خوانندگان این نشریات با مطالبی مواجه می‌شوند که به دور از پیچیدگی‌های تخصصی، قابل فهم بوده و امکان گفت‌وگوی سازنده با نویسندگان را فراهم می‌کند؛ این تعامل دوسویه از مؤثرترین روش‌های یادگیری و ارتقا مهارت‌های ارتباطی در محیط حوزه است.

حجت الاسلام هنرجو در رابطه با انواع مقالات علمی گفت: انواع مقالات را می‌توان از حیث ساختار و محل چاپ تقسیم‌بندی کرد که بر اساس ساختار به مقالات پژوهشی، مقالات ترویجی، گزارش‌ها، دایره المعارفی و نقد کتاب و بر اساس محل چاپ به مقالات داخلی و بین‌المللی تقسیم می‌شوند.

وی در مورد نشریات حوزوی افزود: نشریات حوزوی نشریه ای است که از سوی یکی از فضلا یا مراکز حوزوی یا واحدهای وابسته و تابعه شورای عالی، در عرصه یکی از علوم حوزوی و دانش‌های وابسته و ابزاری آن یا میان رشته‌ای دینی، به یکی از دو صورت علمی پژوهشی و علمی ترویجی با شرایط خاصی انتشار می‌یابد.

حجت الاسلام هنرجو به تشریح هر کدام از نشریات پرداخت و گفت: معیار نشریه پژوهشی این است که حداقل 80 درصد مقالات این نشریات دارای یکی از ویژگی های مقالات علمی و پژوهشی باشند.

وی در پایان به بیان شرایط و معیارهای اخذ رتبه علمی پرداخت و افزود: موضوع نشریه علمی-پژوهشی یا ترویجی به تشخیص کمیسیون باید در حیطه گرایش‌های تخصصی یک رشته یا گرایش علمی باشد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha