برکات پیروزی غزه برای جبهه مقاومت

مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان گفت: پیروزی در جبهه حق موجب انسجام اجتماعی در فلسطین و جبهه مقاومت و از هم‌گسیختگی و اختلافات داخلی در اسرائیل شده است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ هرمزگان، خانم راضیه سلطان عباسی ندوشن مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان ضمن اشاره به آیاتی از قرآن کریم بیان داشت: طبق آیاتی از قرآن کریم از جمله آیه 18 سوره انبیا قدرت بی‌نهایت از آن خداوند است و حق همیشه پیروز است و باطل را درهم می‌کوبد و نابود می‌کند.

 استاد حوزه، پیروزی بدون ابزار و عنصرهای اثرگذار را امری محقق نشدنی دانست و اظهار داشت: خداوند در آیه 155 سوره بقره پیرامون آزمایشات الهی سخن گفته و عامل پیروزی در این آزمایشات را صبوری و مقاومت دانسته است.

استاد دانشگاه با اشاره به سخن مقام معظم رهبری مدظله العالی «ملت فلسطین به لطف خداوند و با مقاومت و ایستادگی، روزی به پیروزی نهایی خواهد رسید و قدس شریف آزاد خواهد شد» خاطرنشان کرد: در این جنگ نابرابر کودک‌کش کاملاً مشاهده شد که با ایستادگی مردم مقاوم و شجاع فلسطین دشمن با عقب‌نشینی، زبونی و اضمحلال خود را نشان داد.

وی افزود: مردم فلسطین الگوی مقاومت را از ملت بسیجی ایران گرفتند که در مقابل ظلم و استکبار نباید کوتاه آمد و همین امر پیروزی آنان را رقم زد.

استاد حوزه بیان داشت: پیروزی در غزه تاثیرات عمیق کوتاه مدت و بلندمدت بر همبستگی اجتماعی و اعتماد به توان نظامی گروه‌های مقاومت داشته که افزایش هبستگی اجتماعی خود شامل؛ احساس غرور و افتخار جمعی، اتحاد در برابر دشمن مشترک، تقویت هویت ملی است، همچنین اعتماد به توان نظامی باعث تقویت اعتماد به رهبری نظامی، افزایش مشارکت و حمایت مردمی، تأثیر روانی بر دشمن و... می شود.

استاد دانشگاه ادامه داد: تأثیرات بلندمدت این پیروزی شامل، تغییر در موازنه قدرت، تأثیر بر مذاکرات صلح، تقویت روحیه مقاومت در منطقه و... می‌شود.

وی ضمن اشاره به اینکه پیروزی گروه‌های مقاومت در غزه می‌تواند تأثیرات روانی و سیاسی قابل توجهی بر جامعه اسرائیل داشته باشد، اذعان کرد: این پیروزی موجب تضعیف روحیه عمومی اسرائیلی‌ها شده و احساس ناامنی، از دست دادن اعتماد به نظامیان و دولت، تأثیر روانی بر جامعه اسرائیلی را در پی دارد که با توجه به تجهیزات نظامی کامل و گنبد آهنین در این جنگ شکست خورد. 

مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان بیان داشت: این پیروزی تأثیرات بلندمدتی نیز بر جبهه مخالف خواهد داشت که از جمله آن‌ها عبارت‌اند از: تغییر در سیاست‌های امنیتی، تأثیر بر روابط داخلی و خارجی و.... که همه این‌ها منجر به کاهش اعتماد مردم اسرائیل به رهبری سیاسی و نظامی، افزایش انتقادات داخلی، تغییر در سیاست‌های امنیتی و... می‌شود.

خانم راضیه سلطان عباسی ندوشن اظهار داشت: این پیروزی تأثیرات گسترده‌ای بر نگاه عمومی جهانی و منطقه‌ای نسبت به اسرائیل را در پی دارد که از آن تأثیرات می‌توان به تغییر نگاه عمومی جهانی و تقویت تصویر اسرائیل به عنوان متجاوز، حمایت بیشتر از فلسطین، تغییر در سیاست دولت‌ها، تقویت مقاومت در منطقه اشاره کرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha