کارشناس نشریات حوزوی در سومین کارگاه مجازی مدیران اجرایی نشریات، با اشاره به اهمیت هماهنگی بین داوران و نویسندگان مقالات، بر لزوم رعایت استانداردهای دقیق در فرآیند ارزیابی و انتشار مقالات حوزوی تأکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/یزد، حجتالاسلام والمسلمین محسن هنرجو کارشناس نشریات حوزوی در سومین کارگاه مجازی مدیران اجرایی نشریات به تبیین نکات مهمی در فرآیند بررسی و انتشار مقالات در نشریات حوزوی پرداخت و گفت: یکی از مهمترین وظایف مدیر اجرایی نشریه، ایجاد هماهنگی و ارتباط مؤثر بین داور و نویسنده مقاله است، این هماهنگی نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت مقالات و سرعت بخشیدن به فرآیند انتشار دارد.
حجت الاسلام هنرجو با اشاره به روند ارزیابی مقالات بیان کرد: پس از دریافت مقاله، ابتدا توسط کارشناس نشریه مورد بررسی قرار میگیرد. در صورت تأیید اولیه، مقاله به سردبیر ارسال میشود و در صورت تأیید سردبیر، هزینه ارزیابی تعیین و به ارزیاب ارسال میشود.
وی در ادامه با تأکید بر رعایت استانداردهای مقالهنویسی اظهار داشت: کارشناسان نشریه باید به دقت به این نکته توجه کنند که مقالات منتشر شده، حتماً با عنوان، اهداف و موضوع نشریه مرتبط باشند. همچنین، نحوه استناددهی و فهرست منابع در تمامی مقالات باید از یک الگوی یکسان و استاندارد پیروی کند.
این کارشناس نشریات حوزوی با تأکید بر نقش ویراستار ادبی در آمادهسازی مقالات گفت: مقالاتی که فرآیند ارزیابی آنها با موفقیت به پایان رسیده و مورد پذیرش قرار گرفتهاند، پس از اعمال اصلاحات و بازنگری توسط نویسنده، برای آمادهسازی نهایی به ویراستار ادبی ارسال میشوند. ویراستار با ویرایش دقیق، مقالات را برای انتشار آماده میکند.
حجتالاسلام هنرجو در ادامه سخنان خود، به وظایف ناشر در انتشار مقالات پرداخت و تصریح کرد: ناشر موظف است مقالات پذیرفته شده را در سامانه نشریه بارگذاری کند، دورهها و شمارههای جدید مجلات را تعریف کند و نهایتاً، مقالات نهایی شده را در سامانه منتشر کند.
وی افزود: دقت در ثبت و انتشار صحیح اطلاعات مربوط به مقالات در سامانه، از اهمیت بسزایی برخوردار است.
در پایان این کارگاه حجتالاسلام هنرجو با اشاره به اهمیت اطلاعرسانی دقیق و بهموقع در خصوص نشریات، از مدیران اجرایی نشریات خواست تا در راستای ارتقا کیفی و کمی نشریات خود از تمامی ظرفیتها استفاده نمایند و با تعامل سازنده با نویسندگان و داوران، به پیشبرد اهداف علمی نشریات حوزوی کمک کنند.
انتهای پیام/
نظر شما