کارشناس رسانه و مهدویت در کارگاهی در مدرسه علمیه خواهران معصومیه یزد، با تأکید بر نقش رسانه در تحکیم خانواده مهدوی، اصلاح رفتار رسانهای را مهمترین راهکار برای تحقق این هدف دانست..
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/یزد، علی علمدار، کارشناس رسانه و مهدویت در دومین جلسه کارگاه تحکیم خانواده با حضور طلاب مدرسه علمیه معصومیه یزد، به موضوع خانواده مهدوی و نقش رسانه در آن پرداخت.
وی با اشاره به اهمیت سبک زندگی مهدوی در خانوادهها اظهار داشت: یکی از راهکارهای اصلی برای پیشگیری از نفوذ جریانهای انحرافی و حفظ نسل امروز، تقویت سبک زندگی مهدوی در خانواده و بهرهگیری صحیح از رسانهها است.
علمدار در ادامه با تشریح ابعاد خانواده مهدوی گفت: خانواده مهدوی باید در تمام ابعاد اجتماعی، اقتصادی، برخوردهای رسانهای، نمود ظاهری و باطنی، دینی، فرهنگی و اعتقادی به سبک زندگی مهدوی عمل کند، چرا که ذوب شدن در مهدویت، افراد را از بلایای آخرالزمانی محفوظ میدارد.
این کارشناس با اشاره به ابعاد سهگانه سبک زندگی مهدوی، گفت: این سبک زندگی دارای سه بعد فردی و خودسازی، خانوادگی، و اجتماعی و رابطه فرد با اجتماع است که هر سه بعد باید به صورت متوازن مورد توجه قرار گیرند.
علمدار یکی از عناصر مهم خانواده مهدوی را نقش والدین در تربیت فرزندان دانست و افزود: والدین باید شیوههای صحیح آموزش به فرزندان را بیاموزند تا فرزندان در برابر هجمههای رسانهای معاند با جریان مهدویت، دچار تزلزل نشوند. والدین در خانواده مهدوی باید بدانند که چگونه میتوانند با اقدامات رسانهای، فرزندان و اطرافیان خود را مجذوب حضرت حجت (عج) کنند.
وی در ادامه یکی از راهکارهای عملی برای تحقق خانواده مهدوی را اصلاح رفتار اعضای خانواده دانست و خاطرنشان کرد: حرکت به سمت مکارم الاخلاق، بهترین راه برای رسیدن به این هدف است.
کارشناس رسانه و مهدویت افزود: حضور فرزندان در فضاهای غیرکنترل شده مجازی، موجب دور شدن آنها از اخلاق نیکو و فرهنگ اصیل خانواده میشود و شکاف نسلها را پدید میآورد.
وی در پایان سخنان خود تأکید کرد: اصلاح رفتار رسانهای و ترویج فرهنگ مهدوی در خانوادهها، گامی اساسی در تحقق جامعه منتظر و پیشگیری از آسیبهای فرهنگی و اجتماعی است.
نظر شما