دبیر نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی گفت: کشور سوریه قبل از متلاشی شدن در فضای واقعی، ابتدا در فضای مجازی متلاشی شد، این مسئله و تأکیدات رهبر معظم انقلاب، وظیفه کنشگران فضای مجازی را دوچندان میکند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/اصفهان، محسن احمدی دبیر نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی، در نشست ویژه گردانهای فضای مجازی طلاب بسیجی مدرسه علمیه حضرت نرجس (س) یزدانشهر با موضوع «چرایی کنشگری در فضای مجازی»، با اشاره به نمونههایی از تأثیر فضای مجازی در دوران کرونا، از جمله شایعات مربوط به ایمنی معتادان در برابر ویروس کرونا و باورهای نادرست درباره استفاده از الکل، به قدرت تأثیرگذاری این فضا بر رفتار عمومی پرداخت.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرمودهاند: «امروز پیروزی یک طرف به توانایی او در روایتگری و انتقال پیام بستگی دارد؛ بسیار بیشتر از آنکه ابزارهای نظامی اثرگذار باشند. در این عرصه مهم، دقت، تلاش و ابتکار باید مضاعف شود.»ا ظهار داشت: ما در عصر اشباع اطلاعات و حتی بحران اطلاعات قرار داریم و چه بخواهیم و چه نخواهیم، بارانی از پیامهای رسانهای بر سر ما میبارد.
وی تأکید کرد: رسانهها بر بینش، گرایش و هویت افراد تأثیر عمیقی دارند و کسب مهارت برای تشخیص پیامهای صحیح از نادرست، امری حیاتی است.
احمدی با اشاره به فعالیتهای شبکه مدرسان نسرا بیان کرد: این شبکه شامل حدود ۳۰۰۰ مربی بسیجی در سراسر کشور است که آموزشهای لازم در حوزه سواد رسانهای را دریافت کردهاند و بهعنوان مدرسان این دانش فعالیت میکنند.
وی ابراز کرد: برای تقویت این شبکه، اقداماتی نظیر برگزاری دورههای آموزشی و مهارتی انجام شده است تا مربیان برای حضور مؤثر در عرصه تبیین و آموزش آماده شوند.
دبیر نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی با اشاره به نقش فضای مجازی در تحولات بینالمللی، گفت: کشور سوریه قبل از متلاشی شدن در فضای واقعی، ابتدا در فضای مجازی متلاشی شد، این مسئله و تأکیدات رهبر معظم انقلاب، وظیفه کنشگران فضای مجازی را دوچندان میکند.
انتهای پیام/
نظر شما