
معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران هرمزگان گفت: مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان با همکاری سازمان امور اجتماعی استانداری هرمزگان در راستای اجرای برنامه جامع مقابله با کانونهای واگرایی دینی و مذهبی، کارگاه چهار روزه تخصصی پاسخ به شبهات حوزه زن و خانواده و روشهای مواجهه با آن و دوره پیشرفته سئو در هرمزگان برگزار میکند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزه علمیه خواهران/ هرمزگان، خانم زهرا محسنزاده معاون فرهنگی_تبلیغی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در جلسه شورای اجتماعی استان هرمزگان با حضور آقای دکتر پوراحمدنژاد مدیر محترم ارزیابی عملکرد و نظارت بر دستگاهها و نهادهای سازمان امور اجتماعی کشور بیان داشت: امروزه با توجه به مواجهه انسانها با انبوهی از اطلاعات مبهم و آمیخته با کذب، ایجاد سؤالات در اذهان مخاطبین چیزی رایج شده که با انباشته شدن این سؤالات مکانیسم تبدیل سؤال به شبهه رخ میدهد که با توجه به چالشهای امروزی مانند شبهات اعتقادی و هویتی، تربیت مبلغان دینی توانمند و برگزاری دورههای تخصصی در زمینههایی مانند زن و خانواده، اعتقادات و مهدویت ضروری است.
وی افزود: حوزههای علمیه خواهران باید با بهرهگیری از میراث غنی اسلامی، بهویژه در عرصههای زن و خانواده، به تربیت بانوان فرهیخته، ترویج معارف اسلامی، دفاع از اندیشههای اسلامی و نظریهپردازی در علوم اسلامی بپردازند. همچنین، شناسایی و پاسخ به شبهات در تمامی سنین و اقشار جامعه از وظایف مهم این حوزههاست. برای موفقیت، برنامهریزی دقیق، پژوهشهای کاربردی، استفاده از ابزارهای نوین ارتباطی و تعامل مستمر با جامعه ضروری است.
محسنزاده بعد از اشاره به قرارداد سازمان امور اجتماعی استانداری استان هرمزگان پیرامون اجرای برنامه جامع کنترل کانونهای واگرایی دینی و مذهبی اظهار کرد: مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان طرحی در سه سطح توانمندسازی مبلغان، اعزام و تولید محتوا حاضر به همکاری با این سازمان بوده و همانند قبل در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی استان از تمام تلاش و سعی خود دریغ نمینماید.
معاون فرهنگی_تبلیغی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان به فعالیتهای مبلغان قبل از این تفاهمنامه اشاره کرده و افزود: در استان هرمزگان بیش از هزار نفر مبلغ فعال و جهادی وجود دارد که در راستای توانمندسازی مبلغان پیرامون این طرح جامع، دورههای مقدماتی پاسخ به شبهات و روشهای مواجهه با آن و مقدماتی و تکمیلی مقالات سئو و دیگر دورههای تبلیغی، برگزار شده است؛ همچنین مبلغان به محلات، مساجد، صدا و سیما، مدارس، دانشگاهها، پایگاههای بسیج، سواحل، نهادها و... اعزام میشدند که ان شالله بعد از برگزاری دوره تخصصی و پیشرفته، شاهد حضور چشمگیر و موثر این مبلغان در سراسر استان در راستای اجرای این برنامه جامع باشیم.
وی بیان داشت: طلاب مدارس علمیه خواهران استان هرمزگان مقالات علمی و پژوهشی خود را بر اساس استانداردهای سئو و تولیدات فرهنگی و رسانهای خود را در سایت تخصصی بُرکَه زنان به نشانی https://borkahzanan.ir/ و همچنین صفحات و پیجهای مجازی انتشار میدهند که نشاندهنده موفقیت تبلیغ نوین بیش از ۳۰۰ مبلغ فعال مجازی است.
محسن زاده خاطرنشان کرد: مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در تاریخ ۱۷ الی ۲۰ بهمن ماه، دورهای جامع با حضور اساتید مجرب کشوری، جناب حجتالاسلام والمسلمین آقای دکتر علی غلامی دکترای گرایش مبانی نظری جنسیت رشته مطالعات زنان، رئیس مؤسسه آموزش عالی معصومیه قم و مدیر کارگروه زن و خانواده مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شواری اسلامی و آقای علیرضا آزادوار که دارای گواهی مستر سئو هستند، با حضور بیش از ۳۰ مبلغ برتر استان در مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان برگزار خواهد شد و امید است با توجه به تفاهمنامه سازمان امور اجتماعی استانداری استان هرمزگان و حمایت این سازمان از شرکتکنندگان در دوره، مبلغان و اساتید مدارس علمیه خواهران استان هرمزگان برگزاری کارگاه علمی، تولید محتواهای علمی و فرهنگی و اعزام به مناطق خاص را برعهده گرفته و شاهد رشد معنوی بیش از پیش مردم نجیب ساحل نشین استان هرمزگان و امیدبخشی نوجوانان و جوانان این مرز و بوم باشیم.
نظر شما