
طلبه رشته مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی مدرسه علمیه تخصصی مجتهده امین (ره) اصفهان از پایاننامه خود با موضوع «پیشبینی رابطه احساس تنهایی بر اساس بهزیستی معنوی و هوش معنوی نوجوانان» دفاع کرد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/اصفهان، خانم مریم نادی طلبه سطح سه رشته مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی، مدرسه علمیه تخصصی مجتهده امین (ره) اصفهان از پایاننامه خود با عنوان «پیشبینی رابطه احساس تنهایی بر اساس بهزیستی معنوی و هوش معنوی نوجوانان» با راهنمایی حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالاحد اسلامی و داوری حجت الاسلام و المسلمین دکتر ابوالحسن حقانی دفاع کرد.
خانم نادی در دفاع از پایاننامه خود بیان کرد: این پژوهش با هدف بررسی پیشبینی رابطه احساس تنهایی بر اساس بهزیستی معنوی و هوش معنوی در نوجوانان انجام شد.
وی گفت: روش پژوهش توصیفی-همبستگی بوده و جامعه آماری آن شامل تمامی نوجوانان دختر شهرستان مبارکه در مقطع تحصیلی متوسطه اول و دوم در سال تحصیلی 1402-1403 است.
خانم نادی افزود: در این تحقیق 360 دانشآموز به روش نمونهگیری خوشهای تک مرحلهای انتخاب شدند. اطلاعات پژوهش با استفاده از پرسشنامههای احساس تنهایی راسل و همکاران (1980)، بهزیستی معنوی دهشیری و همکاران (1392) و هوش معنوی بدیع (1389) جمعآوری شد که پس از ارائه توضیحات لازم، پرسشنامهها بین دانشآموزان توزیع گردید و برای تجزیه و تحلیل دادهها از نرمافزار SPSS استفاده شد.
وی همچنین به نتایج پژوهش اشاره کرد و گفت: یافتههای این پژوهش نشان داد بین هوش معنوی و بهزیستی معنوی با احساس تنهایی رابطه منفی و معنادار وجود دارد و همچنین بین بهزیستی معنوی با هوش معنوی رابطه مثبت و معناداری مشاهده شد. بنابراین، بهزیستی معنوی و هوش معنوی توان پیشبینی احساس تنهایی در بین نوجوانان را دارند.
انتهای پیام/
نظر شما