مدیر حوزههای علمیه خواهران گفت: یکی از راههای مقابله با چالشهای موجود جامعه و حوزه های علمیه، «استقلال مالی حوزههای علمیه» است که با «ایجاد منابع پایدار»، اتکا به دولت و سایر بخشهای آن کمتر خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، حجتالاسلام والمسلمین مجتبی فاضل، مدیر حوزههای علمیه خواهران، در دیدار با جمعی از خیرین حوزههای علمیه استان تهران که در سالن همایش شهید سلیمانی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در قم برگزار شد، بیان کرد: احیای حوزههای علمیه تهران از آنجایی که در برههای از زمان در تاریخ تشیع تأثیرگذار بوده است، از ضروریات است.
وی افزود: اهمیت احیای حوزههای علمیه تهران بهدلیل وجود طلاب خواهر است که به فرموده مقام معظم رهبری پدیده مبارکی محسوب میشود و از آنجایی که حوزههای علمیه تهران در بین ۲۸ استان دیگر از نظر کمی و کیفی سرآمد است، این اهتمام دوچندان میشود و عدم احیای آن تهدید و خطرات جبران ناپذیری را به بار خواهد آورد.
حجتالاسلام والمسلمین فاضل مطرح کرد: یکی از راههای مقابله با چالشهای موجود جامعه و حوزه های علمیه، «استقلال مالی حوزههای علمیه» است که با «ایجاد منابع پایدار»، اتکا به دولت و سایر بخشهای آن کمتر خواهد شد.
وی با اشاره به دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی برای بانوان، عنوان کرد: یکی از دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی آن است که بانوان را امروز در جایگاهی قرار داده که میتوانند در بیت رهبری به مطالبهگری بپردازند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران در پایان اظهار کرد: هویت حوزههای علمیه آموزش، پژوهش، تعلیم و تربیت است که مدیران مربوطه باید همواره در صدد تحقق این مسئله باشند و حوزههای علمیه نیز برای رسیدن به موفقیت نیازمند تعیین یک چشمانداز مانند چشمانداز ۱۴۱۴ خواهند بود تا در مسیر موفقیت بمانند.
خیرین استان تهران نیز در پایان به اراِئه گزارشی از فعالیت خود پرداخته و خواهان همکاری هر چه بیشتر مدیریت حوزههای علمیه خواهران شدند.
انتهای پیام/
نظر شما