برگزاری نشست بصیرتی با موضوع مقایسه شناخت زن در ایران و در غرب

کانون زن و خانواده مدرسه علمیه نورالزهرا سلام الله علیها در ایام الله دهه فجر اولین نشست بصیرتی را با موضوع مقایسه شناخت زن در ایران و در غرب با حضور استاد گرامی سرکار خانم مصلحی، طلاب و کادر مدرسه برگزار کرد.

 به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/تهران، کانون زن و خانواده مدرسه علمیه نورالزهرا سلام الله علیها در ایام الله دهه فجر اولین نشست بصیرتی را با موضوع مقایسه شناخت زن در ایران و در غرب با حضور استاد گرامی سرکارخانم مصلحی، طلاب و کادر مدرسه برگزار کرد.

خانم دکتر مصلحی ابتدا به بیان دو نگاه تاریخی به زن در ایران قبل از اسلام پرداخت و گفت: پوشیدگی زنان در بین ایرانیان بسیار پررنگ بود، اما داشتن حرمسرا در میان ایرانیان و رومیان بسیار رایج بود.
وی در ادامه زن از دیدگاه مسیحیت و یهودیت را بررسی کرد و ابراز داشت: در دیدگاه یهود و مسیحیت زن را یک عنصر دست دوم، غیرقابل اعتماد و صرفا در اختیار مرد آفریده شده دانسته و خلقت زن را اشتباه  و ناقص می‌دانند. بزرگان یهودیت و مسیحیت نظراتی را جع به زن داشته و دارند که این نظرات بنیانگذار تفکراتی است که ما در غرب می بینیم. به عنوان‌نمونه
 آگوستین قدیس از تأثیرگذارترین فیلسوفان و اندیشمندان مسیحیت در دوران باستان دررابطه با زن می‌گوید «زن حیوانی است که از بدی تغذیه می‌کند و سرآغاز همه‌ی بدی‌ها است، زن عنصری شیطان صفت است»، فرانسیس بیکن روشنفکر و فیلسوف انگلیسی نیز گفته «مرد مظهر علم و زن مظهر طبیعت است و علم باید بر طبیعت مسلط باشد.» ژان ژاک روسو روشنفکر و متفکر سوئیسی نیز زن را فاقد عنصر عقل می‌داند.
خانم مصلحی افزود: همین دیدگاه‌ها باعث شده که امروزه زن در غرب وسیله‌ایی برای اقتصاد و سیاست است و یک کالا به‌شمار می‌رود و نگاه به زن جنسیتی می‌باشد.
 

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha