
رئیس سازمان بهزیستی گفت: آمارها نشان میدهد که ۵۳ هزار زن سالمند در ۱۷ استان کشور شناسایی شدهاند، این زنان در قالب طرح باشگاههای زیست محله، از آموزشهای ویژهای برای مقابله با چالشهای سالمندی زنان بهرهمند میشوند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، سید جواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی کشور، اظهار کرد: ایران در سال ۱۴۳۰ جزو سالخوردهترین کشورها خواهد بود، آمارها نشان میدهد که ۵۳ هزار زن سالمند در ۱۷ استان کشور شناسایی شدهاند، این زنان در قالب طرح باشگاههای زیست محله، از آموزشهای ویژهای برای مقابله با چالشهای سالمندی زنان بهرهمند میشوند.
وی با اشاره به اینکه ازدواج زنان سالمند تنها نیز مدنظر است، اذعان کرد: ملاک سالمندی طبق اعلام سازمان ملل ۶۰ سالگی و در کشورهای درحالتوسعه ۶۵سالگی است و کسانی که از این سن بالاتر و تنها باشند و بدون همراه به گذران زندگی بپردازند سالمند تنها گفته میشود.
حسینی با اعلام اینکه ۷۶۰ باشگاه زیست محله در کشور در حال راهاندازی است، اضافه کرد: این باشگاهها بدون صرف هزینهای با یک اقدام مبتنی بر ارتباط انجام میشود و از ظرفیت مدارس بهعنوان باشگاههای اصلی در این زمینه در زمان غیر ساعات درسی بهره میگیریم.
وی ادامه داد: در این راستا از ظرفیت انجمنهای مختلف گفتاردرمانی، کاردرمانی، اپتومتریستها و سایر انجمنها بهره گرفته میشود.
حسینی بیان کرد: در گام اول این طرح، با نام مهر و گفتوگو با سالمندان و همراه با یادگیری توأم با نشاط است و غلبه بر آلزایمر، ورزش سالمندان، سبک زندگی آنان در این زمینه بسیار مهم به شمار میرود.
ارائه ۸۰۰ هزار خدمات مشاورهای توسط خط تلفنی ۱۴۸۰
وی ادامه داد: به طور میانگین یکسوم عمر ما در دوران سالمندی سپری میشود و این سالهای بیان شده میتواند هم با سلامتی و هم توأم با بیماریهای سنگین باشد؛ معتقدیم که آموزش در این باره ضرورت دارد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: یک میلیون و ۸۰۰ هزار مورد خدمات مشاورهای به افراد جامعه توسط خط تلفنی ۱۴۸۰ ارائه شده است.
وی با بیان اینکه افزایش مشارکت مردمی مهمترین هدفی است که دولت پیگیری میکند بیان کرد: گسترش شبکه داوطلبان از دیگر اهداف سازمان است.
انتهای پیام/
نظر شما