
مدرس و پژوهشگر اخلاق حرفهای در نشست اخلاق کاربردی که در مدرسه علمیه حضرت ولی عصر (عج) برگزار شد، گفت: صحبت از اخلاق در محیط کاری، صحبت از برنامه پیشرفت و موفقیتهای گستردهتر و پایدارتر برای کسب و کارهاست، چرا که اخلاق حرفهای ترمز نیست، بلکه موتور حرکت است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/تهران، سلسله نشستهای اخلاقی ویژه طلاب مدرسه ولیعصر( عج) باعنوان «آشنایی با اخلاق کاربردی و تعاملات آن» در مدرسه علمیه حضرت ولیعصر(عج) برگزار شد.
آقای رستم فلاح، مدرس و پژوهشگر اخلاق حرفهای گفت: وقتی از اخلاق در حرفهها و محیطهای کاری، صحبت میشود، صحبت از ممنوعیت، محرومیت، محدودیت، سختگیری و سنگاندازی در مسیر موفقیتها و پیشرفتهای حرفهای نیست، بلکه صحبت از یک برنامه پیشرفت و موفقیتهای گستردهتر و پایدارتر برای کسب و کارهاست تا جایی که آن را به عنوان مزیت رقابتی و راهبردی برای انواع کسب و کارها، بنگاهها و سازمانها میشناسیم. اخلاق حرفهای ترمز نیست، بلکه موتور حرکت است.
پژوهشگر حوزه و دانشگاه گفت: ما وقتی اخلاقی هستیم که به وظایف اخلاقی خودمان در هر جایگاه، شأن و موقعیت که قرار داریم، عمل کنیم و اگر تخلف کردیم، مسئولیتپذیر باشیم، یعنی آمادگی جبران خسارت احتمالی به دیگران را داشته باشیم. میبینید که تفاوتی نمیکند ما یک فرد مستقل، عضو یک خانواده، کارگری ساده یا عضو متخصص یک شرکت و یا متخصص در یک حرفه مستقل باشیم. این رعایت وظایف اخلاقی و مسئولیتپذیری در رفتارهاست که نشان میدهد ما اخلاقی هستیم یا نه.
وی در پایان سخنان خود افزود: تفاوت در این است که در هر جایی طرفهای ارتباط فرق میکند و مسئولیتها و وظایف تغییر میکند، بنابراین، هرجایی مسائل خاص خود را تولید میکند؛ در نتیجه، روش حل آن مسائل هم فرق میکند.
انتهای پیام/
نظر شما