کاشت ناخن، مژه و آرایش‌‎های دائمی، در علم پزشکی از لحاظ جسمی مضرات زیادی دارد

رئیس مرکز ملی تحقیقات بیمه سلامت استان هرمزگان گفت: کاشت ناخن، مژه و آرایش‌های دائمی در علم پزشکی از لحاظ جسمی، مضرات زیادی دارد که در بعضی مواقع بازه درمانی آن طولانی مدت است و یا قابل درمان نیست.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ هرمزگان، خانم فاطمه نوروزیان رئیس مرکز ملی تحقیقات بیمه سلامت، رئیس کارگروه سلامت خانه نخبگان استان هرمزگان و پزشکی مدیریت بیماری‌ها، در همایش احکام نوظهور، کاشت ناخن و مژده و تأثیر آن بر زیست عفیفانه در سالن شهرداری بندرعباس که به همت مدرسه علمیه تخصصی الزهراء سلام الله علیها بندرعباس و همکاری بسیج جامعه زنان و شهرداری بندرعباس برگزار شد، بیان کرد: یکی از کارهایی که بانوان برای زیباتر شدن خودشان فکر می‌کنند باید انجام دهند، کاشت ناخن، مژه و آرایش‌های دائمی است که در علم پزشکی از لحاظ جسمی، مضرات زیادی دارد.

خانم فاطمه نوروزیان اذعان داشت: برای کاشت ناخن باید سطح صدف ناخن تراشیده و سوهان کشیده شود و این یک  کار تهاجمی است که با این کار بستر سلول‌های ناخن از بین می‌رود که با گذشت زمان ناخن، دچار تغییر شکل شده و خطوطی بر روی آن ایجاد می‌شود.

رئیس کارگروه سلامت خانه نخبگان استان هرمزگان افزود: کاشت ناخن، علاوه بر شکنندگی که در ناخن ایجاد می‌شود، بیماری‌های دیگر نیز از جمله عفونت‌های باکتریایی و قارچی نیز که از عوارض شایع این کار است، ایجاد خواهد شد، به ویژه برای اشخاصی که مسائل بهداشتی را هم رعات نکنند و این عفونت‌ها مخصوصاً عفونت‌های قارچی ناخن، یکی از بدترین عفونت‌هاست که بازه درمانی آن طولانی مدت است.

وی اضافه کرد: یکی از مراحل کاشت ناخن، استفاده از اشعه فرابنفش uv است، محققین ثابت کرده‌اند که این اشعه فرابنفش uv باعث تغییر دی ان ای، جهش ژنتیکی و ایجاد سرطان در بدن انسان می‌شود و همچنین دست در اثر تماس انگشت و ناخن با مواد شیمیایی دچار اگزمای تماسی می‌شود.

فاطمه نوروزیان تصریح کرد: بیماری‌های تنفسی، به دلیل استنشاق گازهای سمی در هنگام کاشت ناخن نیز ایجاد می‌شود و گاهی این کار، به دلیل عدم توانایی در شست و شوی مرتب زیر ناخن و فضای بین دو ناخن و رشد میکروب‌ها در آن ناحیه، موجب مسمومیت غذایی برای افراد خانواده که با شخص در ارتباط هستند می‌شود.

رئیس مرکز ملی تحقیقات بیمه سلامت تأکید کرد: ابتدایی‌ترین عوارض کاشت مژه، حساسیت به چسپ و الیاف جنس مژه مصنوعی است که شخص را دچار دوبینی می‌کند، این کار، عوارضی را بر روی لنز و عنبیه چشم ایجاد کرده و حتی روی شبکیه چشم هم نفوذ می‌کند.

رئیس کارگروه سلامت خانه نخبگان استان هرمزگان بیان داشت: متأسفانه گاهی با کاشت مژه، شخص دچار ریزش مژه می‌شود و گاهی ممکن است این ریزش مژه دائمی باشد و در این صورت، شخص امکان کاشت مژه را نیز نخواهد داشت و همچنین باید به عفونت‌های چشم که از بیماری‌های شایع کاشت مژه است، اشاره کرد، این عفونت‌ها موجب التهاب، خارش، سوزش و خشکی چشم می شود.

فاطمه نوروزیان در پایان خاطرنشان کرد: یکی دیگر از بیماری های شایع کاشت مژه مصنوعی، به وجود آمدن گل مژه است که در اثر بسته شدن راه مجرای غدد چربی و عرقی ایجاد می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha