
استاد حوزه و دانشگاه و مشاور حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان گفت: دشمن با شعار آزادی، از زنان سوءاستفاده میکند و آنها را وسیله نمایش قرار میدهد و هدف از ترویج جلوهگری، از بین بردن نقش واقعی زنان است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/ هرمزگان، خانم زینب عطاءاللهی استاد حوزه و دانشگاه در همایش احکام نوظهور، کاشت ناخن و مژه و تأثیر آن بر زیست عفیفانه در سالن شهرداری بندرعباس که به همت مدرسه علمیه تخصصی الزهراءسلام الله علیها بندرعباس و همکاری بسیج جامعه زنان و شهرداری بندرعباس برگزار شد، بیان کرد: در یونان باستان، زنان در فشار و سختی زیادی بودند به طوری که هیچ حق مالکیتی نداشتند و به دست همسران خود کتک میخوردند و در کشورهای اروپایی صندلی وجود داشت به نام صندلی سرزنشگر، به این صورت که زن اگر اعتراضی داشت و یا صدای خود را بالا میبرد همسر وی با بستن او به صندلی و رها کردن در رودخانه در مقابل چشمان مردم او را میکشت و یا از نقاب سرزنشگر برای زنان جهت تنبیه او استفاده میکردند.
خانم زینب عطاءاللهی اذعان داشت: با وجود آمدن انقلاب صنعتی از زنان به عنوان نیروی کار ارزان و قابل کنترل استفاده شد و به تدریج جامعه آنها با این مشکل مواجه شد که کارخانه محصول را تولید میکند ولی مصرف کننده ندارد به همین دلیل برای تبلیغ محصولات کارخانهها از زنان استفاده کردند و زن ابزاری برای فروش محصول به حساب آمد.
مشاور حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان تأکید کرد: استفاده از زنان برای توجیه حضور استعماری است در بیشتر کشورها از جمله هند، ژاپن این اتفاق افتاده است و از احساسات یک زن برای حضور در آنجا استفاده کردند و در حال حاضر با حضور استعمار در این کشورها زنان به عنوان یک برده جنسی برای مردان آمریکایی به حساب میآیند و از شعاری که استعمار آن را به عنوان حقوق بانوان بیان کرده بود، خبری نیست.
وی افزود: در خصوص آرایش بانوان در یک حدی معقول و برای استحکام کانون خانواده، صحیح است اما وقتی پا فراتر گذاشته شود با این حجم تبلیغات وسیع به طوری که تمام فکر و ذهن بانوان این باشد که چه زمانی باید ترمیم کند، دیگر خبری از تربیت فرزند و تعالی زن وجود نخواهد داشت و هزینه مصرفگرایی افزایش پیدا میکند و تبلیغاتی که برای کشورهای در حال توسعه مانند کشور ایران وجود دارد برای این است که آنها آقایی کنند، آنها زنان را انسان نمیدانند و اعتقاد به مصرفگرا بودن ما دارند.
استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: چیزی که غرب روی آن سرمایهگذاری و برنامهریزی کرده است، سبک زندگی افراد میباشد تا مادر آنقدر سرگرم خود باشد که تربیت فرزند و خانواده را فراموش کند، بنابراین باید عقبه این کارها را دید و دشمن را شناخت که چگونه آرام آرام اعتقادات و دین جوانان را از او میگیرند و این به آن اندیشه کلانی که در پشت کار است بر میگردد.
خانم زینب عطاءاللهی تصریح کرد: یک بخشی از کاشت ناخن و مژه ترویج سبک زندگی غرب با نفوذ دشمن و تسلط بر یک کشور است؛ چون نمیتواند با جنگ سخت اقدام کند از جنگ نرم استفاده می کند و آرام آرام و با یک نرمش قهرمانانه اعتقادات آنها را از او میگیرد و زنان را از مسیر دور میکنند.
مشاور حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان بیان داشت: خداوند متعال به زنان نگاه محبتآمیز دارد و این مسئله در آیاتی که سخن درباره آنها آمده روشن است، از نظر خداوند متعال، گرامیترین انسانها با تقواترین آنها هستند و این باعدالتترین آیه قرآن مجید محسوب میشود؛ زیرا خداوند متعال در فضای رقابت زیبایی را ملاک برای عزیز بودن شخص نمی داند و این اختلاف زبان، لهجه و چهره را فقط برای این که انسانها همدیگر را بشناسند قرار داده است، نه این که این مسئله ملاک عزت و عزیز بودن باشد.
وی اضافه کرد: زیباییهای ظاهری که انسان برای خود ایجاد میکند، وابستگی به آن، اعتماد به نفس انسان را از بین میبرد، زیبایی های درونی که انسان با تلاش و اراده خود ایجاد میکند هیچگاه از بین نمیرود، خداوند متعال برای هر بندهای یک استعداد خاصی قرار داده است و نباید انسان، بنده زیبایی های ظاهری شود.
خانم عطاءاللهی در پایان خاطرنشان کرد: باید در صدا و سیما زیانهای این لوازم آرایش و کاشت ناخن و مژه بیان شود تا مردم متوجه زیانهای آن بشوند و از آن دوری کنند.
انتهای پیام/
نظر شما