
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان گفت: در ماه رمضان پاتوقهای ویژه دختران در مکانهای پرتردد مانند پارکهای شلوغ برگزار خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، حجتالاسلام مهدی قدرتی، مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان برگزار شد با اشاره به رشد قابلتوجه مشارکتهای مردمی در برنامههای مذهبی و فرهنگی، از افزایش ۶۰ درصدی حضور مردم در مراسم اعتکاف و برنامههای مرتبط با چله انقلاب خبر داد.
وی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۹ هزار نفر در مراسم اعتکاف شرکت کرده بودند، اعلام کرد: این تعداد در سال جاری به بیش از ۱۴ هزار نفر افزایشیافته است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان این رشد را نشاندهنده استقبال گسترده مردم، بهویژه نوجوانان و جوانان، از برنامههای معنوی عنوان کرد و افزود: حضور پررنگ نسل جوان در اعتکاف امسال بسیار مشهود بود و این موضوع نویدبخش آیندهای روشن برای فعالیتهای دینی در استان است.
قدرتی همچنین به اجرای طرح «چله انقلاب» اشاره کرد و گفت: این طرح یکی از پرطرفدارترین برنامههای فرهنگی و ورزشی استان است که امسال با مشارکت ۳۰ هزار نفر همراه بود. این رقم نسبت به سال گذشته که ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر شرکت کرده بودند، رشد ۶۰ درصدی داشته است.
وی به برنامههای ویژه ماه رمضان هم اشاره کرد و گفت: امسال نیز مانند سال گذشته، طرح «زندگی با آیات» در دستور کار قرار گرفته است، این طرح باهدف ترویج قرآن و انس بیشتر مردم با آیات الهی طراحی شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان افزود: در این راستا، ۲۴۰۰ آیه قرآن مورد بررسی قرار گرفته و از میان آنها ۳۰ آیه محوری انتخاب شده است که در طول ماه رمضان در قالب برنامههای مختلف به مردم معرفی خواهند شد.
قدرتی به سه محور اصلی آیات منتخب اشاره کرد و گفت: این آیات در سه حوزه ولایت، پیوندهای اجتماعی و نفی طاغوت دستهبندی شدهاند، هدف ما این است که مردم نه تنها با این آیات آشنا شوند، بلکه آنها را حفظ کرده و در زندگی خود به کار گیرند.
وی از اعزام ۱۳۰۰ مبلغ به مساجد استان در ماه رمضان خبر داد و گفت: از این تعداد، حدود ۶۰۰ مبلغ از حوزههای علمیه قم و بیش از ۴۰۰ مبلغ خانم در این برنامه مشارکت خواهند داشت، این مبلغین در ۱۵۰۰ مسجد استان به تبلیغ و ترویج معارف دینی خواهند پرداخت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان از ضبط تفسیر آیات قرآن به سه گویش بختیاری، لکی و لری برای انتشار در فضای مجازی خبر داد و گفت: این اقدام با هدف دسترسی بیشتر مردم به معارف قرآن و تقویت پیوندهای فرهنگی و مذهبی در استان انجام شده است.
قدرتی همچنین به راهاندازی ایستگاههای سلامت معنوی در مکانهای پرتردد شهری اشاره کرد و گفت: این ایستگاهها با هدف ارائه خدمات معنوی و پاسخ به سوالات دینی مردم در ماه رمضان فعال خواهند شد.
وی همچنین از ضبط برنامههای تلاوت آیات قرآن در فضاهای باز و مناطق گردشگری استان خبر داد و افزود: این برنامهها با محوریت ۳۰ آیه منتخب قرآن و در مکانهای زیبا و معنوی استان ضبط شده و از طریق صدا و سیما پخش خواهد شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به اجرای طرح «سفیران نور» برای دانشآموزان گفت: این طرح با همکاری آموزش و پرورش و شبکه شاد اجرا خواهد شد، در این طرح دانشآموزان به روایت کنشهای قرآنی خود بر اساس ۳۰ آیه منتخب میپردازند.
وی افزود: دانشآموزان در قالب ۸ تا ۱۰ محور، از جمله توضیح آیات، فرازخوانی، تفسیر، محافل قرآنی خانوادگی و قصهگویی تفسیری، مشارکت خواهند کرد و جوایز نفیسی نیز برای آنان در نظر گرفته شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان به پشتیبانی محتوایی و تبلیغی برای برنامههای سحر و افطار صدا و سیما اشاره کرد و گفت: با هماهنگی حوزههای علمیه، کارشناسان مذهبی برای برنامههای سحر و افطار معرفی شدهاند تا محتوای غنی و مفیدی در اختیار مخاطبان قرار گیرد.
قدرتی به برنامههای ویژه بانوان در ماه رمضان اشاره کرد و گفت: پاتوقهای ویژه دختران در مکانهای پرتردد مانند پارکهای شلوغ برگزار خواهد شد، این پاتوقها با هدف گفتوگو و تبادل نظر در مورد مسائل دینی و قرآنی طراحی شدهاند.
وی از تشکیل «هستههای روایت» برای بانوان خبر داد و گفت: این هستهها به روایت کنشهای بانوان و معرفی چهرههای ماندگار بانوان در استان میپردازند. هدف ما این است که بانوان اثرگذار در استان را به عنوان الگوهای ماندگار معرفی کنیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به اجرای برنامههای پردهخوانی قرآنی توسط دختران نقاله افزود: این برنامهها در جلسات پرمخاطب قرآنی و رویدادهای ویژه اجرا خواهد شد و هدف آن ترویج مفاهیم قرآنی از طریق هنر پردهخوانی است.
قدرتی گفت: در حال برنامهریزی هستیم تا جشن روز اولیها را برای دانشآموزانی که به تازگی به سن تکلیف رسیدهاند، با شکوه هرچه تمامتر برگزار کنیم، این برنامه در دست تدوین است و انشالله در نیمه دوم ماه رمضان، با حضور تعداد زیادی از دانشآموزان، این مراسم معنوی و شاد را برگزار خواهیم کرد.
وی افزود: مبلغین ما در روستاها نقش محوری دارند و برنامههایی مانند محافل قرآنی، تفسیر قرآن، و دیگر فعالیتهای معنوی را در این مناطق نیز پیش خواهند برد و هدف ما این است که همه مردم استان، از شهرها تا روستاها، از برکات ماه رمضان بهرهمند شوند.
نظر شما