عبور از عرض عمر، کلید رسیدن به قله‌های موفقیت است

مدیر حوزه علمیه برادران اباصالح المهدی اصفهان در نشست اخلاقی با موضوع «رسیدن به نقطه اوج عمر» در نایین، با تشبیهی تأمل‌برانگیز به تبیین مسیر رشد و تعالی انسان پرداخت و تأکید کرد: زندگی بدون هدف، همچون آبی راکد است که به نابودی می‌انجامد. او با اشاره به ضرورت حرکت و هدفمندی، یادآور شد که عبور از عرض عمر، تنها راه دستیابی به لقاء‌الله و جامعه‌ای مهدوی است.

 به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین کشکولی مدیر حوزه علمیه برادران اباصالح المهدی اصفهان در نشست اخلاقی با موضوع «رسیدن به نقطه اوج عمر»، در جمع اساتید، دانش آموختگان، مبلغان طرح امین و طلاب حوزه‌های علمیه فاطمه الزهراء (س) نائین و آیت‌الله نائینی (ره) در سالن اجتماعات حوزه علمیه فاطمه الزهرا (س) شهرستان نائین با بیان یک تشبیه تأمل‌برانگیز اظهار داشت: هر انسانی دارای یک رود نیل به نام عمر، یک پیامبر به نام موسی، یک عبور به نام جهاد و یک دشمن به نام ابلیس است. اگر بتواند از عرض عمر عبور کند، شیطان او غرق خواهد شد و نتیجه این عبور، لقاء‌الله خواهد بود. متأسفانه بسیاری از انسان‌ها تنها به گذر از طول عمر توجه دارند، در حالی که باید از عرض عمر نیز عبور کنند تا به قله موفقیت و شکوفایی دست یابند.

وی در ادامه با اشاره به ضرورت هدفمندی در زندگی تصریح کرد: زندگی بدون هدف انسان را از مسیر رشد و تعالی بازمی‌دارد. آب مایه حیات است، اما اگر راکد بماند، موجب نابودی می‌شود. حرکت، مساوی با حیات و بالندگی است. بنابراین، نباید در یک نقطه متوقف شد، بلکه باید همواره در مسیر پیشرفت و تعالی حرکت کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین کشکولی با ذکر نمونه‌ای تاریخی خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) فرمودند: «شاه باید برود» اما این پایان مسیر نبود، بلکه نقطه اوج ما باید رسیدن به جامعه‌ای مهدوی و زمینه‌سازی برای ظهور امام عصر (عج) باشد.

 مدیر حوزه علمیه اباصالح المهدی (عج) اصفهان همچنین با اشاره به اندیشه‌های علامه نائینی (ره) تأکید کرد: همواره به این جمله توجه داشته باشید که «خیلی زود، دیر می‌شود». نباید فرصت‌ها را از دست داد، بلکه باید از لحظات زندگی برای رسیدن به تعالی و قرب الهی بهره برد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان لطایف قرآنی، به تفسیر آیاتی از قرآن کریم پرداخت و گفت: حضرت ابراهیم (ع) از بزرگان شنیده بود که قرار است ملکوت آسمان‌ها و زمین را به ابراهیمی نشان دهند، اما نمی‌دانست که آن فرد خود اوست. او در مناجات خود از خداوند خواست تا ملکوت آسمان و زمین را به او نشان دهد و خداوند نیز آیات روشنگری را بر او نازل فرمود.

 حجت‌الاسلام والمسلمین کشکولی در پایان به نکاتی تفسیری اشاره کرد و بیان داشت: زمانی که تاریکی همه جا را فرا می‌گیرد، انسان نیازمند نوری برای هدایت است. این نور، در عمق دل انسان نهفته و همان عبادت و توجه قلبی اوست و خداوند آفلین (چیزهایی که از بین می‌روند) را دوست ندارد. آنچه ارزشمند است، نماز، توجه به خدا و عبور از ستاره نفس به سوی نور ماه هدایت است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha