تربیت صحیح فرزندان یاری‌گر تحقق جامعه آرمانی است

کارگاه تخصصی «جوانی جمعیت و خانواده» با عنوان «خانواده سالم و با نشاط» با همکاری مدرسه علمیه حضرت زینب(س)آستانه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه/مرکزی، کارگاه تخصصی «جوانی جمعیت و خانواده» با عنوان «خانواده سالم و با نشاط» امروز با سخنرانی حجت الاسلام شفیعی، پژوهشگر حوزه جمعیت و با حضور امام جمعه شهرستان آستانه و با همکاری مدرسه علمیه حضرت زینب (س)این شهرستان برگزار شد.

حجت‌الاسلام مقدسی‌پور امام‌جمعه آستانه در این مراسم ضمن خیرمقدم به حاضران، بر اهمیت و جایگاه فرزندآوری در اسلام تأکید کرد و گفت: زن و شوهری که فرزنددار می‌شوند، نقشی عظیم در آفرینش بر عهده دارند.

وی افزود: آنان زمینه خلقت اشرف مخلوقات و مسجود فرشتگان را فراهم می‌کنند و به همین دلیل از دیدگاه اسلام، داشتن فرزند و تداوم نسل، امری ارزشمند است.

در ادامه حجت‌الاسلام شفیعی با تأکید بر اهمیت تربیت نسلی شایسته، اظهار داشت: در دنیای امروز، برخی ضرورت فرزندآوری را زیر سؤال می‌برند و نگهداری از حیوانات خانگی را جایگزین فرزندآوری می‌دانند. این تفکر اشتباه است و ما باید با هدف‌گذاری صحیح، نسلی را به وجود بیاوریم که وارث زمین و جامعه‌سازی الهی باشد. فرزندان ما باید سرمایه بندگی الهی و از نسل مصلحان باشند.

وی با استناد به آیات قرآن، فرزندآوری را از زوایای مختلف مورد تأکید قرار داد و مواردی همچون  «فرزند نعمتی الهی» ،  «بشارت به فرزندآوری» ، «زینت زندگی بودن فرزند» و  «فرزند به‌عنوان وسیله‌ای برای رشد و تعالی خانواده» را یادآور شد.

حجت الاسلام شفیعی تصریح کرد: در روایات اسلامی نیز فرزند مانند میوه‌های زندگی معرفی شده است و آنان زمینه‌ساز سعادت والدین در آخرت هستند.

وی در ادامه به برکات و اثرات فرزندآوری اشاره کرد و اضافه کرد: فرزندآوری لذت و شادی زندگی را افزایش می‌دهد، احساس مفید بودن را ایجاد کرده و موجب تداوم حیات و تعالی والدین می‌شود. از نظر اقتصادی نیز فرزندآوری برکت به همراه دارد و هوش اقتصادی والدین را فعال‌تر می‌کند، چرا که والدین خود را مسئول دانسته و تلاش بیشتری در این راستا خواهند داشت.

حجت‌الاسلام شفیعی تاکید کرد: تربیت صحیح فرزندان یاری‌گر تحقق جامعه آرمانی است که بیشترین سعادت را به همراه دارد.

وی در پایان گفت: انسان از هر زاویه به موضوع فرزندآوری نگاه کند، آن را به مصلحت و منفعت خانواده خواهد دید.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha