
بحران کمبود دارو و وسایل بهداشتی چهره خشن و مرگبار جنگ را برای زنان و دختران فلسطینی در غزه دشوارتر و ظالمانهتر کرده است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، موضوع حقوق بهداشتی زنان و دختران نوجوان در غزه فراتر از مشکلاتی است که آنها در کنار معلولیت، آوارگی، گرسنگی و ازدستدادن عزیزانشان متحمل شدهاند. گذراندن دوران قاعدگی در سایه بمباران جنگندههای اسرائیلی، بدون داروهای مسکن و وسایل بهداشتی آسیب جدی به جسم و روان زنان فلسطینی این باریکه وارد کرده است.
گروههای مردمنهاد و خیریه پروجکت سور (Project Soar،، کیوی (Kiwi)، پزشکان جهانی (Médecins du Monde) و کد رد (CODE RED) تنها نمونهای از فعالانی هستند که با جمعآوری کمکهای مردمی از سراسر جهان و ارسال بستههای بهداشتی و درمانی ویژه زنان و دختران به باریکه غزه موضوع حقوق زنان از منظر سلامت جسمی و روحی را موردتوجه قرار دادهاند.
سیستم مراقبتهای بهداشتی غزه در حال فروپاشی است و تقریباً ۳۵۰ هزار بیمار از کمبود شدید دارو و درمانهای حیاتی رنج میبرند.
این در حالی است که بیماریهای عفونی در نتیجه ازدحام بالای آوارگان، کمبود آب تمیز، بحران عدم وجود سرویس بهداشتی کافی و امکانات بهداشتی -درمانی زندگی را برای زنان و دختران به طور ویژهای سخت و غیر قابل تحمل کرده است.
آخرین تخمین سازمان ملل متحد حاکی از آن است که حدود ۷۰۰ هزار زن و دختر در غزه با بحران بهداشتی و درمانی ویژه دوران قاعدگی مواجه هستند.
در ادامه نظرات کاربران شبکه های مجازی در این باره آمده است:
جنگ مقولهای غیرانسانی است اما به نظر میرسد به جنبه انسانی زنان بیشتر آسیب میزند.
من خیلی متأسفم که چنین فاجعهای برای زنان غزه، لبنان و سودان اتفاق افتاده است.
صادقانه بگویم، این واقعاً ناراحتکننده است، من هر کاری که برای رساندن وسایل بهداشتی و لباس به غزه لازم باشد انجام میدهم.
چرا حتی یک کلمه درباره این که اسرائیل اجازه ورود این وسایل به غزه را نمیداد، گفته نمیشود؟
این موضوع واقعاً دردناک است.
این شرمآور است که ما نتوانستیم از آنها محافظت کنیم.
انتهای پیام/
نظر شما