افزایش حقوق اساتید و مشارکت آنان در طراحی سؤالات آزمون‌های جامع

رئیس اداره ارزیابی و ارتقای اساتید مدیریت حوزه علمیه خواهران کشور در اجلاس مدیران و معاونین حوزه علمیه خواهران هرمزگان گفت: اصلاحات جدید در روند ارزیابی، افزایش حقوق اساتید و مشارکت آنان در طراحی سؤالات آزمون‌های جامع از موضوعاتی است که باید به آن توجه شود، همچنین لزوم استفاده از شاخص‌های کیفی، مشارکت معاونان آموزشی استان‌ها و اجرای دوره‌های ضمن خدمت ضروری است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ هرمزگان، خانم تاج‌الدینی رئیس اداره ارزیابی و ارتقای اساتید مدیریت حوزه علمیه خواهران کشور در اجلاس مدیران و معاونین حوزه علمیه خواهران هرمزگان بیان داشت: لزوم استفاده از شاخص‌های کیفی، مشارکت معاونان آموزشی استان‌ها و اجرای دوره‌های ضمن خدمت ضروری است. همچنین اصلاحات جدید در روند ارزیابی، افزایش حقوق اساتید و مشارکت آنان در طراحی سؤالات آزمون‌های جامع از دیگر موضوعاتی است که باید به آن توجه شود.

خانم تاج‌الدینی در این نشست تأکید کرد: فرآیند ارزیابی اساتید باید بر پایه داده‌های آماری و شاخص‌های کیفی انجام شود. همچنین برای افزایش دقت این ارزیابی‌ها، معاونان آموزشی استان‌ها باید نقش فعال‌تری در بررسی عملکرد اساتید ایفا کنند. این اقدام می‌تواند به بهبود کیفیت تدریس در حوزه‌های علمیه منجر شود. بر اساس گزارش ارائه‌شده، طی چهار سال اخیر، آزمون جامع و کتبی جذب اساتید به‌منظور ایجاد عدالت در فرآیند تدریس و صدور مجوز فعالیت اجرا شده است. معاونان آموزشی استان‌ها با حضور در کلاس‌ها، بررسی نمونه سؤالات و دریافت بازخورد از طلاب، می‌توانند به دقت این فرآیند کمک کنند.

رئیس اداره ارزیابی و ارتقای اساتید حوزه علمیه خواهران کشور، با اشاره به تغییرات جدید در فرآیند ارزیابی، اعلام کرد: پیش‌تر این ارزیابی صرفاً بر اساس نظر مدیران مدارس و طلاب انجام می‌شد، اما اکنون خودارزیابی اساتید و ارزیابی معاونان آموزشی استان‌ها نیز به این فرآیند اضافه شده است. این تغییرات، به ارائه داده‌های واقعی‌تر و افزایش دقت در تصمیم‌گیری‌ها کمک خواهد کرد.

 خانم تاج‌الدینی با اشاره به دوره‌های ضمن خدمت اساتید گفت: برای افزایش کیفیت تدریس، مقرر شده است که دوره‌های آموزشی در حوزه‌هایی مانند روش تدریس، فن بیان، ارزشیابی آموزشی و ارتباط مؤثر به‌صورت استانی برگزار شود، همچنین برخی از این دوره‌ها به‌صورت نیمه‌حضوری و تعاملی ارائه خواهند شد تا اساتید بتوانند با انعطاف بیشتری در آن‌ها شرکت کنند.

رئیس اداره ارزیابی و ارتقای اساتید حوزه علمیه خواهران کشور اعلام کرد: بر اساس بخشنامه جدید، ۵۰ درصد به حقوق پایه اساتید افزوده شده است. همچنین اساتیدی که سوابق پژوهشی و فعالیت‌های علمی دارند، از افزایش ۳۰ درصدی حقوق بهره‌مند خواهند شد. همچنین سوابق تدریس اساتید تأثیر مستقیمی بر میزان دریافتی آنان خواهد داشت.

خانم تاج‌الدینی همچنین از مشارکت اساتید برتر در طراحی سؤالات آزمون‌های جامع و ورودی خبر داد و افزود: این اقدام با هدف استفاده از ظرفیت علمی اساتید و ارتقای کیفیت آموزش صورت گرفته است که این رویکرد، به بهبود سطح علمی طلاب و ارتقای کیفیت آموزشی در حوزه‌های علمیه کمک کند.

رئیس اداره ارزیابی و ارتقای اساتید حوزه علمیه خواهران کشور بر جشنواره تجربه‌نگاری تأکید و بیان داشت: اساتید تجربیات تدریس خود را در قالب جشنواره «تجربه‌نگاری تدریس» ارائه دهند؛ چرا که هدف از این جشنواره، ثبت و انتقال تجربیات موفق آموزشی به سایر اساتید و تبدیل آن‌ها به منابع علمی ارزشمند است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha