
نشست علمی_ ترویجی «آسیب شناسی معماری نوین (درآمدی تحلیلی بر آسیب شناسی فرهنگی معماری نوین از منظر ثقلین» در سالن اجتماعات مدرسه علمیه تخصصی زینبیه برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/ لرستان، خانم فاطمه قبادی معاون پژوهش مدرسه علمیه تخصصی زینبیه از برگزاری کرسی علمی_ترویجی آسیب شناسی معماری نوین (درآمدی تحلیلی بر آسیب شناسی معماری نوین از منظر ثقلین) توسط کارشناسان خانم فاطمه قبادی به عنوان ارائه دهنده، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین مهرانفر و خانم فاطمه کریمی به عنوان اساتید ناقد و خانم معصومه شیخی به عنوان دبیر علمی با حضور کادر، اساتید و طلاب مدارس علمیه در سالن اجتماعات مدرسه علمیه تخصصی زینبیه خبر داد.
خانم فاطمه قبادی در ضمن ارائه کلی از محتوای کتاب به بیان آسیبهای معماری نوین پرداخت و نظرات دو معمار برجسته به نام لوکوربوزیه و میرمیران را در مورد معماری نوین و معماری اسلامی بازگو کرد و گفت: در عصر حاضر معماری به دلیل بروز معضلاتی از جمله خود بیگانگی، مورد تهاجم فرهنگی غربی قرار گرفته و معماری کلاسیک غربی در اولویت قرار گرفته است، همچنین بسیاری از اصول معماری ایرانی_اسلامی در ساخت آپارتمان و مسکن کمرنگ شده که موجب بروز مشکلاتی در سه حیطه اعتقادی، تربیتی و اقتصادی شده است.
حجتالاسلاموالمسلمین مهرانفر در ادامه مبانی نظری مطرح شده در نشست را مختصر دانست و برخی نکات محتوایی را متذکر شد.
خانم کریمی در ادامه به عنوان دومین استاد ناقد، ایراداتی را نسبت به شیوه جمعآوری و محتوای کتاب وارد کرد و اظهار داشت: در قسمت مبانی نظری باید ادبیاتی منطقی و مرتبط با موضوع پژوهش گنجانده شود.
کریمی ضمن تأکید بر غنای محتوا، بیشترین ایراد وارده به کتاب را تناسب نداشتن محتواهای گردآوری شده با محوریت پژوهش عنوان کرد.
انتهای پیام/
نظر شما