کد خبر: 137810
۲۰ اسفند ۱۴۰۳، ۸:۱۴
بمب ساعتی در قفسه‌ داروی خانم‌ها

برخی از بانوان برای روزه‌داری بدون وقفه در ماه رمضان از قرص‌های ضدبارداری استفاده می‌کنند، اما متخصصان هشدار می‌دهند که این داروها می‌توانند خطرات جدی برای سلامتی به همراه داشته باشند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، ین گفته یک خانم ۳۶ساله است؛ برای اینکه روزه‌هایم را کامل بگیرم یک ماهی قرص ضدبارداری خوردم یک‌بار سر یک موضوع دیگر رفتم ام‌آرآی معلوم شد یکی از رگ‌های سرم با لخته خون مسدود شده و دکتر گفت که از عوارض این قرص‌ها است.

نازیلا یوسفی، سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف محصولات سلامت گفت: قرص‌های ضدبارداری می‌توانند احتمال لخته‌شدن خون، تشنج و مشکلات عصبی را افزایش دهد.

همچنین محققان دانمارکی سوابق بیش از ۲ میلیون زن دانمارکی که از سال ۱۹۹۶ تا ۲۰۲۱ تحت‌نظر بودند و سن‌شان بین ۱۵ تا ۴۹ سال بود را بررسی کردند و دریافتند زنانی که از این قرص‌ها استفاده می‌کنند دوبرابر احتمال سکته مغزی یا حمله قلبی آنها بیشتر می‌شود.

این داروها با تغییر در چرخه هورمونی، قاعدگی زنان را به تعویق می‌اندازد.

به عقیده پزشکان خطر این عوارض در زنان بالای ۳۵ سال، افراد دارای اضافه‌وزن، مصرف‌کنندگان سیگار و کسانی که سابقه گرفتگی عروق دارند، بیشتر است علاوه بر این کاهش مصرف مایعات در ماه مبارک این عوارض را تشدید می‌کند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha