۱۹۰ زن در سطوح مختلف مدیریتی کشور منصوب شدند

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: دولت وفاق ملی از ابتدای کار خود تاکنون ۱۹۰ زن را در سطوح مختلف مدیریتی کشور منصوب کرده است؛ برخی از این انتصاب‌ها برای نخستین بار در تاریخ ایران اسلامی صورت گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران،زهرا بهروز آذر، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در خانه نوآوری و فناوری ایران در محل نمایش بین المللی تهران (iHiT) در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد، افزود: حضور چهار زن در کابینه دولت چهاردهم که با انتصاب نخستین سخنگوی زن دولت جمهوری اسلامی ایران و انتخاب وزیر راه و شهرسازی کابینه همراه بوده است در کنار فعالیت ۱۷ زن فرماندار و ۱۶ زن بخشدار در راستای تأکید نظام جمهوری اسلامی بر استفاده از ظرفیت‌های تمامی اقشار جامعه به ویژه زنان برای پیشرد اهداف کشور صورت پذیرفته است.

وی به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران برای همه زنان جهان پیشرفت و بهبود وضعیت را خواستار شد و افزود: آرزومندم و بر عزم راسخ کشورم برای حرکت در مسیر توانمندسازی هرچه بیشتر زنان تاکید مجدد می‌کنم.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه شما بزرگواران که چندی است در کشور ما مهمان هستید و با مردم ما معاشرت نزدیک دارید، افزود : دولت جمهوری اسلامی ایران با عنایت به تاکیدات ویژه اسلام، قانون اساسی و اسناد بالادستی کشور بر کرامت انسانی زنان همگام با اراده جهانی برای پیشرفت زنان در مسیر ارتقای وضعیت زنان و دخترانه عرصه های مختلف گام برداشته است.

بهروز آذر ادامه داد: آنچه ما در معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده به عنوان متولی مسائل زنان در ایران به انجام آن متعهد شده ایم، تضمین استیفای حقوق مادی و معنوی زنان بعنوان عنصر کلیدی در سیاستگذاری، قانونگذاری و برنامه‌ریزی ملی کشور با هدف بهبود وضعیت زنان و دختران ایرانی و توجه به نقش مهم خانواده بعنوان شاخص اصلی برای ایجاد جامعه‌ای، آرام، صلح‌طلب، ایمن و بدور از مخاطره است.

معاون رئیس جمهور افزود: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ناعادلانه توانسته است گام‌های موثری در توانمندسازی زنان بردارد.

شاخص امید به زندگی زنان به ۷۸ سال رسیده است

معاون رئیس جمهور ادامه داد: شاخص امید به زندگی زنان به ۷۸ سال رسیده و ۹۵ درصد از زایمان‌ها تحت نظر متخصصان انجام می‌شود که به دنبال آن، مرگ و میر مادران و نوزادان کاهشی چشمگیر داشته است.

بهروز آذر با بیان اینکه زنان ۵۶ درصد از ورودی های دانشگاه‌های دولتی را تشکیل می‌دهند و دسترسی آنها به ۷۸۴ رشته فنی و مهندسی افزایش یافته است، گفت: سهم زنان در هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی به ۴۰ درصد و در سایر دانشگاه ها به ۳۴ درصد رسیده است.

به گفته وی، افزایش حضور زنان در عرصه های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی موجب تقویت صلح اجتماعی و توسعه پایدار شده است.

معاون رئیس جمهور ادامه‌ داد: فعالیت ۲ هزار و ۷۳۳ سازمان غیر دولتی زنان در حوزه های مختلف، ۲ هزار تعاونی اقتصادی، ۶ هزار زن خیر در ساخت مراکز آموزشی و ورزشی، نمونه هایی از مشارکت مؤثر آنان است.

به گفته وی، زنان در هنرهای سنتی نمایشی و موسیقی نیز نقش پررنگی دارند؛ چنان که در جشنواره فجر ۲۰۲۵، تعداد ۲۰ درصد از کارگردانان و ۴۲ درصد از آثار منتخب صنایع دستی متعلق به آنان بوده است.

وی ادامه‌داد: در ورزش، زنان ایرانی با کسب ۲ هزار و ۹۵۰ مدال جهانی، حضور ۹۳۵ هزار ورزشکار حرفه ای و ۸۵ نماینده در مجامع بین المللی، جایگاه مهمی یافته‌اند؛ همچنین مدیریت ۵۱ فدراسیون و ۷۰ هیئت ورزشی، فعالیت یکهزار مدرس، ۱۵۰ هزار مربی، ۹۷ هزار داور و ۱۶ هزار و ۱۱۱ باشگاه ورزشی ویژه زنان، نشان دهنده نقش کلیدی آنان در توسعه ورزش کشور است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha