
کرسی آزاداندیشی با موضوع «تأثیرات رسانههای اجتماعی بر تصویر زنان در جامعه» با حضور اساتید، طلاب و پژوهشگران در مدرسه علمیه کوثر تیران برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه/ کرسی آزاداندیشی با موضوع «تأثیرات رسانههای اجتماعی بر تصویر زنان در جامعه» با حضور اساتید، طلاب و پژوهشگران در مدرسه علمیه کوثر تیران با هدف بررسی نقش رسانههای اجتماعی در شکلدهی به نگرشهای اجتماعی نسبت به زنان و ارائه راهکارهای اسلامی برای مقابله با آسیبهای آن و حضور خانم یوسفی و خانم شریفی برگزار شد.
سرکار خانم یوسفی در ابتدای جلسه ضمن معرفی موضوع، به تبیین اهمیت این بحث در فضای کنونی جامعه پرداخت و قواعد و قوانین کرسی آزاداندیشی را برای حاضران تشریح کرد.
خانم شریفی در ادامه استاد ارائهدهنده با اشاره به تأثیر سکوهای رسانهای در بازنمایی زنان، اظهار داشت: رسانههای اجتماعی اغلب تصاویری از چهرهها و اندامهای ظاهراً ایدهآل منتشر میکنند که در بسیاری از موارد با استفاده از فیلترها و ابزارهای ویرایش تغییر یافتهاند. این امر باعث ایجاد استانداردهای زیبایی غیرواقعی، کاهش اعتماد به نفس و نارضایتی از بدن در میان زنان میشود.
وی با تأکید بر تأثیرات مخرب این فضا افزود: فرهنگ مقایسهای که در رسانههای اجتماعی رایج شده، موجب افزایش نارضایتی از خود، پایین آمدن عزتنفس زنان و حتی بروز مشکلات خانوادگی شده است که در برخی موارد به فروپاشی بنیان خانواده نیز منجر میشود.
پس از ارائه این مباحث، طلاب حاضر در جلسه به بیان دیدگاههای خود پرداخته و سؤالاتی پیرامون چگونگی مقابله با این آسیبها و راهکارهای اسلامی برای بهبود وضعیت زنان در رسانهها مطرح کردند.
خانم مرادی دبیر نشست در بخش پایانی، ضمن جمعبندی مباحث، به نقش مؤثر فرهنگ اسلامی در ارائه الگویی متعادل برای زنان اشاره کرده و تصریح کرد: هیچ علم غربی نمیتواند جایگزین نظام ارزشی اسلام شود. ما در تبیین جایگاه والای زن در اسلام و ارائه الگوی صحیح زندگی اسلامی دچار ضعف بودهایم. با تحقیق و پژوهش در حوزه سبک زندگی اسلامی و تبیین صحیح آن برای جامعه، میتوانیم از تأثیرات مخرب رسانههای اجتماعی بر زنان و بنیان خانواده بکاهیم.
گفتنی است: این کرسی با تأکید بر لزوم ارتقای سواد رسانهای و استفاده از ظرفیتهای تبلیغی حوزه علمیه برای آگاهیبخشی به زنان و خانوادهها به پایان رسید.
انتهای پیام/
نظر شما