برگزاری مراسم بزرگداشت وفات حضرت خدیجه(س) در مدارس علمیه استان مرکزی

به مناسبت فرارسیدن سالروز وفات حضرت خدیجه کبری (س)، بانوی بزرگ اسلام، مراسم بزرگداشتی در مدارس علمیه استان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/مرکزی، به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه فاطمیه محلات امروز مراسم بزرگداشت وفات حضرت خدیجه (س) با سخنرانی خانم صفرزاده معاون پژوهش و استاد این مدرسه علمیه برگزار شد.

در این مراسم که با حضور طلاب و اساتید مدرسه برگزار شد، خانم صفرزاده، معاون پژوهش مدرسه در ابتدای مراسم جزخوانی قرآن، به بیان مطالبی در بزرگداشت مقام والای حضرت خدیجه (س) پرداخت.

خانم صفرزاده با اشاره به خدمات ارزشمند و بی‌بدیل حضرت خدیجه (س) در دوران غربت اسلام، تأکید و افزود: حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها حق بزرگی بر گردن یکایک مسلمانان دارند و شایسته است که همواره یاد و نامشان گرامی داشته شود.

وی با یادآوری این نکته که حضرت خدیجه (س) تمام ثروت خود را در راه اسلام انفاق کردند و در روزهای سخت در کنار رسول اکرم (ص) بودند، ایشان را نمونه‌ای راستین از استقامت و صبر معرفی کرد.

صفرزاده تأکید کرد: این مراسم با هدف گرامیداشت مقام شامخ ام المؤمنین حضرت خدیجه کبری (س) و تبیین نقش ایشان در پیشبرد اسلام و حمایت از پیامبر اکرم (ص) برگزار شد.

در پایان، طلاب و اساتید مدرسه با قرائت فاتحه، یاد و خاطره این بانوی بزرگ اسلام را گرامی داشتند.

مراسم گرامیداشت وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها در مدرسه علمیه کوثر زرندیه

مراسم گرامیداشت وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها در مدرسه علمیه کوثر زرندیه با سخنرانی خانم طباطبایی معاون فرهنگی این مدرسه برگزار شد. 

خانم طباطبایی با استناد به حدیث پیامبر اکرم (ص) مبنی بر اینکه من و علی پدران این امت هستیم، و همچنین لقب ام المومنین برای حضرت خدیجه (س)، به مقام والای مادری ایشان برای تمام مؤمنان اشاره کرد و بر لزوم ابراز عاطفه نسبت به ایشان تأکید کرد.

وی با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) تصریح کرد: خداوند چهار زن را برگزیده است، حضرت مریم، حضرت آسیه، حضرت خدیجه و حضرت فاطمه (س). معاون فرهنگی مدرسه علمیه کوثر زرندیه به بررسی راز و رمز این گزینش و مقام والای حضرت خدیجه (س) پرداخت.

وی شباهت حضرت زینب (س) به حضرت خدیجه (س) که توسط پیامبر اکرم (ص) بیان شده است، نیز مورد بررسی قرار داد .

طباطبایی گفت: فداکاری بی‌نظیر حضرت خدیجه (س) در پذیرفتن پیامبر اکرم (ص) در اوایل دعوت، علی‌رغم سختی‌ها و مخالفت‌ها، بی‌نظیر بود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha