«بی‌تفاوتی اجتماعی» عامل آسیب‌های فراگیر اجتماعی است

کارشناس مسائل اجتماعی در نشست پژوهشی مدرسه علمیه شهیده بنت الهدی علی آباد کتول مطرح کرد: کارشناسان بر این باورند که بی تفاوتی اجتماعی، ریشه بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، نشست پژوهشی با محوریت «جایگاه بی‌تفاوتی اجتماعی در ایجاد آسیب‌های اجتماعی و راهکارهای مقابله با آن» با حضور آقای وطنی، کارشناس مسائل اجتماعی، کارکنان، طلاب و دانش آموختگان مدرسه علمیه شهیده بنت الهدی علی آباد کتول برگزار شد.

آقای وطنی در این نشست بیان کرد: تجربه زندگی همه انسان‌ها از بدو آفرینش، ناگزیر به زندگی جمعی بوده است و همیاری و همکاری و میل به زندگی جمعی در ذات و فطرت همه انسان‌هاست.

وی با تأکید بر اینکه هدف از این نشست، آسیب شناسی بروز مسئله بی‌تفاوتی اجتماعی است، اشاره کرد: یکی از موارد آسیب‌های اجتماعی، تورم اقتصادی است که گاهی خود مردم باعث بیشتر شدن آن می‌شوند.

کارشناس مسائل اجتماعی با اشاره به اینکه در کلام وحیانی، بحث مشاوره، مشورت جمعی، استفاده از افکار صاحب نظران، تعاون، امر به معروف و نهی از منکر و بقیه مسائل اجتماعی اشاره شده است، گفت: بی‌تفاوتی اجتماعی افراد باعث شده، امر خداوند نیز کنار گذاشته شود که این امر خود باعث افسردگی اجتماعی و در نتیجه آسیب‌های اجتماعی بی‌شماری می‌شود.

آقای وطنی بیان کرد: مشارکت اجتماعی، رفتاری خودانگیخته و داوطلبانه است که فرد در جامعه از خود بروز می‌دهد و در مقابل، بی ‌تفاوتی اجتماعی به حالتی گفته می‌شود که افراد جامعه نسبت به وقایع پیرامون خود عکس العملی ندارند.

وی افزود: آسیب اجتماعی هرگونه کج‌روی از نظام هستی و آرمان‌هاست و بی‌تفاوتی اجتماعی، حس نوع‌دوستی را تضعیف می‌کند و باعث بروز آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

کارشناس مسائل اجتماعی، غلبه رویکرد مثبت اندیشی و امید به ایجاد تغییر، تقویت و رشد اعتقادات دینی و مذهبی به وسیله ابزار غیرمستقیم، هنر، درونی کردن ارزش‌های مسئولیت پذیری، نیکوکاری، همدلی اجتماعی، تعاون و اولویت قرار دادن مشارکت جویی زنان و دختران را از جمله راهکارهای مقابله با آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌تفاوتی اجتماعی دانست.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha