بمب و ممنوعیت واکسن؛ دو تیغ اسرائیل بر گلوی کودکان غزه

رژیم صهیونیستی دشمن قسم‌خورده کودکان غزه که در ماه‌های گذشته، هزاران خردسال فلسطینی را قتل‌عام کرده است، این بار بدون استفاده از بمب با تیغ دیگری به جان کودکان افتاده است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، وزارت بهداشت غزه می‌گوید جلوگیری اسرائیل از ورود واکسن‌های ضروری فلج اطفال به نوار غزه، مانند یک «بمب ساعتی» عمل می‌کند که هزاران کودک را در معرض مرگ قرار داده است.

این وزارتخانه در اطلاعیه‌ای هشدار داد در صورت ادامه ممنوعیت ورود واکسن‌ها به این منطقه توسط اسرائیل، ۶۰۲ هزار کودک در معرض خطر ابتلا به فلج دائمی و معلولیت‌های مزمن قرار خواهند گرفت.

اسرائیل از حدود یک ماه قبل گذرگاه‌های نوار غزه را به روی کمک‌های بشردوستانه، امدادی و پزشکی بسته است و طبق گزارش‌های دولتی و حقوقی، این اقدام منجر به وخامت بی‌سابقه اوضاع انسانی در نوار غزه شده است.

وزارت بهداشت غزه می‌گوید جلوگیری از ورود واکسن «ادامه هدف قرار دادن غیرمستقیم کودکان در نوار غزه است».

وزارت بهداشت غزه همچنین هشدار داد که ممانعت از ورود واکسن‌ها به معنای نابودی تلاش‌هایی است که در طول هفت ماه گذشته انجام شده است و این امر پیامدهای خطرناک و فاجعه‌باری برای نظام سلامت غزه به همراه دارد.

پیش از این، سازمان‌های حقوق بشری، دولتی و بین‌المللی نسبت به پیامدهای تداوم محاصره رژیم صهیونیستی بر این منطقه و قرار گرفتن فلسطینیان در معرض گرسنگی شدید هشدار داده بودند.

از زمان آغاز مجدد نسل‌کشی غیرنظامیان در غزه در ۱۸ مارس ۲۰۲۵ تا صبح امروز، اسرائیل ۱۳۳۵ فلسطینی را به شهادت رسانده و ۳۲۹۷ نفر دیگر را مجروح کرده است که بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند.

وزارت بهداشت غزه تاکید کرده است که ادامه و تشدید تجاوزات اسرائیل منجر به فروپاشی تقریباً کامل نظام سلامت شده است و بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی در نوار غزه فراتر از ظرفیت خود کار می‌کنند و در عین حال، با کمبود شدید دارو و تجهیزات پزشکی و سوخت لازم برای راه‌اندازی دستگاه‌ها و ژنراتورها مواجه هستند که این مسئله جان هزاران بیمار و مجروح، به ویژه کودکان، زنان باردار و سالمندان را تهدید می‌کند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha