تقوا، کلید رستگاری و زندگی سعادتمندانه است

مشاور مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (سلام الله علیها) بندرعباس گفت: کلید رستگاری و زندگی سعادتمندانه طلاب، تقوا، حب‌الله و تذکر است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ هرمزگان، خانم رقیه زنگی دارستانی استاد و مشاور مدرسه علمیه تخصصی الزهرا سلام الله علیها در سلسله نشست‌های معارف نهج‌البلاغه که با حضور اساتید و طلاب این مدرسه علمیه برگزار شد، بیان کرد: نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه، قرآن ناطق و مفسر قرآن صامت هستند و گنجینه‌ای از حکمت، اخلاق و معنویت را در خود جای داده‌اند به همین دلیل، انسان برای الگوگیری باید به الگوهای اصیل اسلامی مانند امیرالمومنین(علیه السلام) و اهل بیت(علیهم السلام) توجه کند.  

خانم رقیه زنگی اذعان داشت: روایات متعددی در مورد فضائل حضرت علی (علیه السلام) وجود دارد که نشان‌دهنده جایگاه والای ایشان نزد خداوند است که به دلیل اتصال ایشان به غیب و بیان حقایق، بر دل‌ها تأثیر عمیقی دارد و بسیاری از مفاهیم کتاب ارزشمند نهج‌البلاغه برای عموم مردم قابل فهم بوده و پیچیده نیست.

مشاور مدرسه علمیه تخصصی الزهرا(سلام الله علیها) بندرعباس اضافه کرد: سیر عملی در نامه 31 نهج‌البلاغه، شامل دستورالعمل‌هایی برای داشتن اخلاق عملی و زندگی سعادتمندانه است که طلاب با سرلوحه قرار دادن آن به کمال و رستگاری می رسند. 
 
استاد دانشگاه افزود: اولین توصیه مهم امیرالمومنین(علیه السلام) داشتن تقوا یعنی؛ پرهیزکاری و رعایت حدود الهی در تمام مراحل زندگی است، همچنین عمارت قلب که همان آباد کردن قلب با دوری از گناه و کسب فضائل اخلاقی است را نیز توصیه می کنند، زنده کردن قلب با موعظه، زهد، یقین، حکمت، یاد مرگ، توجه به فناپذیری انسان، توجه به حقیقت دنیا، توجه به حوادث روزگار و تحولات زشت دنیا امکان پذیر است. 
 
کارشناس دین تصریح کرد: توصیه بعدی حضرت علی (علیه السلام) ایجاد و تقویت ارتباط با خداوند و کسب محبت الهی(حب الله) و به پاداشتن نماز واقعی که این نماز همان نمازی است که انسان را از بدی‌ها باز می دارد و او را به یاد خدا می اندازد، چنگ زدن به ریسمان خدا با یقین به پروردگار و دوری از هرگونه شک و اوهام نیز از دیگر توصیه های حضرت می باشد.
 
استاد مدرسه علمیه تخصصی الزهرا(سلام الله علیها) بندرعباس، تأکید کرد: یکی دیگر از نکات مهم این نامه، تذکر به دیگران، حتی اگر ناخوشایند باشد، که این امر می‌تواند باعث رشد و اصلاح آن‌ها شود. 
 
خانم رقیه زنگی با اشاره به پندهای جبرئیل به پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) افزود: انسان هرگونه که می خواهد زندگی کند اما بداند که روزی خواهد مرد، هر کس را که می‌خواهد دوست بدارد، اما بداند روزی از او جدا خواهد شد و هر کاری که می‌خواهد انجام بدهد، اما بداند که روزی خدا را ملاقات خواهد کرد.

تقوا، کلید رستگاری و زندگی سعادتمندانه است

تقوا، کلید رستگاری و زندگی سعادتمندانه است

تقوا، کلید رستگاری و زندگی سعادتمندانه است

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha