وظیفه اصلی حوزه‌های علمیه تربیت عالمان دین است

استاد مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (س) اراک با استناد به آیه ۱۲۲ سوره توبه، وظیفه اصلی حوزه‌های علمیه را تربیت عالمان دین برای هدایت جامعه به سوی صراط مستقیم و رفع گمراهی از افراد ضال و فاقد هدف دانست.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه/مرکزی، خانم خلج، استاد مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (س) اراک در گفت‌وگویی با تأکید بر نقش محوری حوزه‌های علمیه در هدایت جامعه اظهار داشت: حوزه‌های علمیه با تربیت عالمان دین، راه رسیدن به صراط مستقیم را به جامعه نشان می‌دهند.

وی با اشاره به آیه ۱۲۲ سوره توبه، تفقه در دین را وظیفه گروهی از افراد جامعه دانست و افزود: در زمان غیبت امام معصوم(ع)، گروهی از عالمان، هدایت و راهبری جامعه را بر عهده دارند و حوزه علمیه، مهد پرورش و تربیت این عالمان است.

خانم خلج با بیان اینکه در مقابل هدایت، دو دسته افراد ضال و گمراه و افرادی که هدف را گم کرده‌اند، وجود دارند، تصریح کرد: حوزه علمیه مسئول تربیت و عالم‌پروری بر اساس دستورات و تعالیم دینی است تا این افراد بتوانند نقش هدایت‌گری را ایفا کنند.

این استاد حوزه با تأکید بر لزوم عمل به دستورات دینی در کنار علم، خاطرنشان کرد: علم و عمل باید با هم باشند تا به باور تبدیل شود و این باور بر دیگران تأثیرگذار باشد. کلمه آمنوا و عملوا الصالحات به این امر اشاره دارد.

خانم خلج در پایان سخنان خود، بر اهمیت نقش حوزه‌های علمیه در تربیت عالمان عامل به دستورات دینی و هدایت‌گر جامعه تأکید کرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha