کارشناس اداره بهداشت شهر اراک در جمع طلاب مدرسه علمیه ریحانه النبی(س) اراک با تشریح فواید ویتامینها و مواد مغذی، راهکارهای سادهای برای حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماریها در جوانی ارائه داد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/مرکزی، در جلسهای که با حضور خانم مقدم، کارشناس اداره بهداشت شهر اراک در مدرسه علمیه ریحانه النبی(س) برگزار شد، بر اهمیت مصرف لبنیات، قرار گرفتن در معرض نور آفتاب و تغذیه مناسب در سنین جوانی برای حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماریها تأکید شد.
خانم مقدم با اشاره به فواید ویتامین E برای صافی پوست، روغن آفتابگردان را به عنوان منبع غنی این ویتامین معرفی کرد و با تأکید بر اهمیت مصرف لبنیات در سنین رشد، توصیه کرد افراد تا ۲۱ سالگی روزانه حداقل سه لیوان شیر، ماست یا سایر لبنیات مصرف کنند.
کارشناس اداره بهداشت شهر اراک، قرار گرفتن در معرض نور آفتاب و تنفس در هوای پاک را برای تامین ویتامین D ضروری دانست و افزود: قرار دادن ساق دست و ساق پا به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در معرض نور آفتاب میتواند نیاز بدن به ویتامین D را تامین کند، چرا که کمبود ویتامین D از عوامل بروز بیماریهایی مانند اماس و افسردگی است.
خانم مقدم مصرف مغز گردو به دلیل داشتن امگا ۳ و همچنین زرده تخم مرغ به دلیل دارا بودن ویتامین D را به شدت توصیه کرد و با اشاره به اینکه رشد بدن تا ۲۱ سالگی ادامه دارد و تا ۳۰ سالگی باید استخوانها را پر کرد، بیان کرد: انجام اقدامات مؤثر برای حفظ سلامتی باید قبل از ۳۰ سالگی انجام شود، زیرا بعد از این سن، پر کردن استخوانها فایدهای ندارد.
مقدم، کمبود وزن را یکی از عوامل پوکی استخوان دانست و راهکارهایی برای مقابله با این مشکل به طلاب ارائه داد.
انتهای پیام/
نظر شما