نشست سلامت با موضوع اصول تغذیه سالم در مؤسسه آموزش عالی ریحانة النبی(س) اراک و با حضور کارشناس تغذیه برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/مرکزی، نشست سلامت با موضوع اصول تغذیه سالم با حضور خانم ساجده مقدم کارشناس تغذیه در موسسه آموزش عالی ریحانة النبی(س) اراک برگزار شد.
خانم مقدم در این نشست به تشریح اصول تغذیه سالم و تاثیر آن بر سلامت افراد پرداخت و با اشاره به اینکه بسیاری از افراد به دنبال رژیمهای لاغری یا چاقی نیستند، بلکه به دنبال دستورالعملی معتبر برای داشتن اصول تغذیه سالم هستند، تأکید کرد: رژیم غذایی سالم، رژیمی است که به خوردن غذاهای سالم تشویق میکند و رعایت آن باعث نشاط و سلامت جسمی میشود. داشتن یک رژیم غذایی سالم، اصلی مهم در داشتن سبک زندگی سالم است.
مقدم با بیان این مطلب که خوردن غذاهای سالم، در زمان مناسب و اجتناب از غذاهای ناسالم سه فاکتور مهم در اصول تغذیه سالم است، به تشریح این سه نکته پرداخت.
این کارشناس تغذیه با اشاره به اهمیت تغذیه سالم در پیشگیری از بیماریها در سنین بالا، گفت: با بالاتر رفتن سن، میتوانید با مصرف غذاهای سالم از ابتلا به بیماریهایی که ناشی از تغذیه ناسالم است، دوری کنید. مبنای رژیم غذایی سالم حذف غذاهای کنسروی، یخزده، دوری از قندها و غذاهای فرآوری شده است.
وی با تشریح اهمیت تغذیه سالم، به نقش آن در کارکرد بهتر اعضای بدن از جمله مغز، قلب، دستگاه گوارش، کبد و کلیهها اشاره کرد و افزود: حتی بیماریهای روحی و روانی نیز گاهی به دلیل تغذیه نامناسب ایجاد میشود. در بین ورزشکاران حرفهای هم علاوه بر تمرینات فیزیکی نیاز به تغذیه مناسب و منضبطی وجود دارد که به موفقیت آنها کمک شایانی می کند.
مقدم با اشاره به مقایسه بین افرادی که رژیم غذایی سالمی دنبال میکردند با افرادی که رژیم غذایی مناسبی نداشتند، گفت: گروه اول از سلامت جسمی و فکری بیشتری بهرهمند بودند. این گروه همچنین حافظه قویتری داشتند و عملکرد مغزشان نتایج بهتری را نشان میداد.
وی با اشاره به ابتلا به انواع بیماریهای قلبی، عروقی و کبدی که تغذیه ناسالم نقش پررنگی در ابتلای به این بیماریها دارد، به بیان راهکارهایی برای پیشگیری از این بیماریها از طریق تغذیه سالم پرداخت.
وی همچنین به اهمیت کنترل قند خون و مصرف مکملهای غذایی پرداخت و به سؤالات طلاب در خصوص تغذیه سالم پاسخ داد.
نظر شما