شهید رئیسی، الگوی یک طلبه خدمتگزار و رئیس‌جمهوری انقلابی و خستگی‌ناپذیر بود

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با گرامی‌داشت یاد و خاطره آیت‌الله شهید سید ابراهیم رئیسی، در جمع اساتید، طلاب و کادر مدرسه علمیه الزهراء (س) نطنز، بر ضرورت الگوگیری طلاب از شخصیت علمی، انقلابی و مردمی ایشان تأکید کرد و گفت: شهید رئیسی نماد طلبه‌ای مردمی، صریح، پرتلاش و متواضع بود که تا آخرین لحظه عمر برای مردم زیست و برای انقلاب اسلامی تلاش کرد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه/اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد عبداللهی‌نژاد، مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، در سلسله جلسات تربیتی – بصیرتی «خلق» که با حضور اساتید، طلاب و کادر مدرسه علمیه الزهراء (س) نطنز برگزار شد، با گرامی‌داشت سالگرد شهادت شهدای خدمت، به‌ویژه آیت‌الله شهید سید ابراهیم رئیسی (رضوان‌الله تعالی علیه)، گفت: شهید رئیسی رئیس‌جمهوری بود که در مدت سه سال، رکورد بسیاری از خدمات را شکست، شبانه‌روزی کار کرد و تنها هدفش خدمت به مردم بود.

وی افزود: این شهید بزرگوار، کارخانه‌های تعطیل‌شده را احیا کرد، از کارگران، سرمایه‌گذاران و خانواده‌ها حمایت نمود و آسیب‌های اجتماعی را کاهش داد؛ اقدامی که اساس یک کشور، نظام و حکومت محسوب می‌شود.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، به مدیریت هوشمندانه دولت شهید رئیسی در مقابله با بحران کرونا اشاره کرد و گفت: زمانی که ایشان مسئولیت ریاست‌جمهوری را بر عهده گرفتند، روزانه حدود ۷۰۰ نفر به‌دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست می‌دادند؛ اما با تدبیر، مدیریت و تلاش شبانه‌روزی ایشان، در مدت کوتاهی این بحران مهار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبداللهی‌نژاد با اشاره به عملکرد موفق شهید رئیسی در حل مشکلات زیرساختی کشور افزود: ایشان مسئله ناترازی انرژی، به‌ویژه برق و گاز را بدون آن‌که مردم حس کنند، مدیریت کرد. فروش نفت، وصول مطالبات ارزی، نسخه‌نویسی الکترونیک، تسهیل مجوزهای کسب‌وکار، آزادسازی سواحل، ایجاد ساختار مردمی‌سازی دولت و ده‌ها اقدام مؤثر دیگر، در دوره سه ساله خدمت ایشان رقم خورد.

وی با بیان اینکه طلاب باید شهید رئیسی را الگوی خود قرار دهند، خاطرنشان کرد: ایشان نه‌تنها رئیس‌جمهور، بلکه یک طلبه واقعی و خادم مردم بود. از نزدیک شاهد بودم که قبل از ریاست‌جمهوری نیز با ساده‌زیستی، مردمداری، صراحت لهجه، نگاه به داخل و صبوری در برابر طعن‌ها و تخریب‌ها، طلبگی را در عمل معنا کرد.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، با اشاره به ویژگی‌های مدیریتی شهید رئیسی گفت: ایشان به‌راستی مصداق آیه شریفه «لقد کان لکم فی رسول الله أسوة حسنة» بود. نه اهل تجمل بود، نه به دنبال تشریفات.

وی در پایان با تأکید بر این‌که عزت و تعامل دو رکن اساسی در سیاست خارجی اسلامی است، اظهار داشت: شهید رئیسی در سیاست خارجی نیز نشان داد که می‌توان با دنیا تعامل داشت، اما عزت را حفظ کرد و در پاسخ به خبرنگاری درباره احتمال دیدار با رئیس‌جمهور آمریکا، تنها گفت: «خیر». این صراحت، موضع جمهوری اسلامی را به روشنی بیان کرد، وی طلبه‌ای انقلابی بود که تا پایان عمر پای اصول، مردم، اسلام و ولایت ایستاد.

شهید رئیسی، الگوی یک طلبه خدمتگزار و رئیس‌جمهوری انقلابی و خستگی‌ناپذیر بود

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha