
معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان گفت: در آستانه تابستان ۱۴۰۴، حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان با برنامهریزی دقیق و هدفمند، گام بلندی در جهت توانمندسازی علمی، پژوهشی و فرهنگی طلاب برداشته است، اقداماتی که با تأکید بر بهرهمندی حداکثری از تعطیلات تابستان و با محوریت ارتقاء کیفیت آموزشی و پژوهشی در حال انجام است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/ هرمزگان، خانم سمیه احمدی طیفکانی در کارگاه برخط با حضور مدیران و معاونین پژوهش مدارس علمیه خواهران هرمزگان با اشاره به تمرکز بر پژوهش و مقالهنویسی تصریح کرد: از طلاب خواسته شده که نگارش پایاننامه و مقالات پژوهشی خود را از همین تابستان آغاز کنند، حتی طلاب پایه اول سطح سه نیز میتوانند پایاننامه خود را با مشاوره اساتید شروع کرده و در سامانه ثبت نمایند. کلاسهای مقالهنویسی، مهارتهای پژوهشی و پایاننامهنویسی برای پایههای مختلف در نظر گرفته شده است.
وی در ادامه افزود: اهمیت و آموزش کاربردی سئو، سواد رسانهای و تولید محتوای دیجیتال با همکاری معاونتهای آموزش و فرهنگی در دستور کار قرار دارد. طلاب با شرکت در این دورهها میتوانند در جشنوارههایی مانند «بانوی کرامت» حضور یابند. همچنین مقالات برتر قابلیت درج امتیاز در سامانه نجم را دارند.
معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران هرمزگان بیان کرد: در راستای فعالیتهای میدانی با موضوع دفاع مقدس؛ با همکاری ادارهکل حفظ آثار، طلاب در نگارش مقالات دانشنامهای درباره شهدای منطقه مشارکت خواهند داشت. این مقالات که به زندگینامه شهدا میپردازد، در دانشنامه رسمی منتشر و دارای امتیاز پژوهشی هستند. همچنین امکان فعالیتهایی چون خاطرهنویسی، داستاننویسی، عکسنوشت و پادکست در این پروژهها نیز وجود دارد.
استاد حوزه خاطرنشان کرد: تشکیل گروههای پژوهشی و گعدههای علمی با همراهی نمایندگان کلاسی، اجرای گعدههای علمی و کارگاههای فکری، از دیگر بخشهای این طرح است. برای مناطقی مانند بشاگرد نیز برنامههای اعزام علمی در نظر گرفته شده تا ضمن تجربه میدانی، طلاب به تولید محتوای بومی بپردازند.
خانم احمدی با اشاره به نقش مؤثر اساتید و خانوادهها بیان کرد: در این جلسه مصوب شد اساتید هنگام تدریس با منابع معتبر وارد کلاس شده و در ارزیابی پژوهش های درسی مشارکت فعال داشته باشند، همچنین می توان از خانوادهها به عنوان پشتیبان فرهنگی در تهیه خاطرات و مستندات شهدا، بهره برد.
استاد حوزه ضمن بیان ثبت فعالیتها و تولید خروجی؛ تصریح کرد: تمام فعالیتها باید در سامانه نجم و پایگاه خبری پویش ثبت شوند. هدفگذاری برای هر مدرسه، ثبت حداقل ۵۰ فعالیت پژوهشی در تابستان است. همچنین فعالیتها به خروجی ملموس مانند مقاله، پادکست، کلیپ یا اثر هنری منجر شود.
در پایان، معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان با تاکید بر مقالات گروهی رشد اظهار داشت: تابستان، سکوی پرتاب علمی خواهران طلبه است و با همت جمعی میتوانیم تولیداتی فاخر، اثرگذار و در تراز حوزه در زمینه مقالات رشد داشته باشیم؛ تولیداتی که حتی اگر دیده نشوند، در راه رضای خدا ارزشمند است.
انتهای پیام/
نظر شما