۴۰۰ زن نخبه با موضوع عفاف و حجاب گردهم می‌آیند

همایش «زن، زندگی، آیه‌ها» با حضور ۴۰۰ تم تز زنان نخبه، ۲۱ خرداد با موضوع عفاف و حجاب در تالار شیخ صدوق برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، زینب غدیری مسئول گروه مردم نهاد سازمان زنان انقلاب اسلامی صبح امروز دوشنبه ۱۹ خردادماه در نشست خبری برگزاری همایش «زن، زندگی، آیه‌ها» که در ساختمان معاونت فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهارداشت: این همایش با محوریت قرآن و ضرورت اندیشه ورزی در آیات الهی در راستای طرح زندگی با آیه‌ها طراحی شده است که با هدف بررسی موضوع عفاف و حجاب با محوریت برگزار می‌شود.

وی افزود: ۴۰۰ نفر از افراد شبکه‌دار و نخبه این حوزه دعوت شده است. فضای امروز کشور نیازمند تعمیق مفاهیم دینی است. امروز مساجد خالی از جوانان است. بخش زنان در مساجد فاقد کرامت لازم است.

غدیری با اشاره به اینکه کرامت لازم برای زنان باید در محورها و سنگرهای فرهنگی مانند مساجد رخ دهد گفت: زنان در مدیریت مساحد چه جایگاهی دارند؟ سازمان زنان انقلاب اسلامی از سال ۱۳۹۰ کار فرهنگی را با محوریت مساجد آغاز کرد و تلاش کرد به عنوان سک حلقه میانی بین مردم و نهادها باشد و براساس تشخیص خود در موضوعات مختلفی وارد شد.

مسئول گروه مردم نهاد سازمان زنان انقلاب اسلامی در دوران کرونا این سازمان نیروهای خود را اجماع کرد تا با محوریت مساجد، فضای فرهنگی جامعه را سامان دهد گفت: این همایش به دنبال نگاه و تبیین جدیدی از حجاب است و به دنبال آن هستیم تا علمی‌ترین کتاب با موضوع عفاف و حجاب را ارائه دهیم. در این کتاب ۴ هزار مقاله رتبه برتر ISI در آن ترجمه و ارائه شده است.

وی افزود: در این کتاب آگاهی به بخشی به بانوان که مدنظر رهبر انقلاب اسلامی است محقق می‌شود. این همایش با حضور نخبگان فرهنگی و اجتماعی ۲۱ خردادماه در تالار شیخ صدوق برگزار می‌شود.

مسئول گروه مردم نهاد سازمان زنان انقلاب اسلامی ادامه داد: سیدمهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، منصوری نویسنده کتاب زنان زندانی و مسوول موسسه آرمان، علی‌لو معاون امور بانوان استانداری تهران و جمعی دیگر از مسوولان و فعالان حوزه بانوان در این همایش حضور دارند.

غدیری گفت: تدبر در آیات قرآن، بررسی ابعاد فرهنگی و اجتماعی عفاف و حجاب در تحکیم بنیان خانواده، جایگاه زنان در جامعه ویژه مساجد، شبکه سازی نخبگان فرهنگی، ارائه شیوه نوین تبلیغ و... از محورهای موضوعی این همایش است.

مسئول گروه مردم نهاد سازمان زنان انقلاب اسلامی گفت: یکی از اهداف میانی سازمان ما این است که به موضوع خشونت علیه زنان جدی بپردازد. براساس تحقیق یک نهاد بین‌المللی مهمترین چالش زنان جهان، آزار و اذیت جنسی است که نشان می‌دهد زنان امنیت لازم را ندارند.

وی گفت: یکی از مطالبات ما در این همایش، مطالبه قانون حفظ کرامت زنان است.

سیدمهدی مروت مسوول شورای سیاستگذاری همایش گفت: حضور بانوان به عنوان یک نقش تاثیرگذار و محوری حوزه خانواده که از مهمترین نهادهای اجتماعی است، بسیار مهم و اساسی است. در این همایش در راستای هویت بخشی به بانوان و آگاهی به بخشی به این قشر در نقش‌های مادر و همسر بحث و بررسی می‌شود. اداره اوقاف تهران و امور مساجد تهران حامی این اقدامات و همایش هستند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha