پیشتازی بانوان و جوانان خراسان رضوی در اهدای خون

اداره کل انتقال خون استان خراسان رضوی از ثبت رشد مثبت ۴/۰۷ درصدی در میزان اهدای خون در پنج ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، دکتر سعید اصغریان، مدیرکل انتقال خون استان با اعلام این خبر اظهار کرد: از ابتدای فروردین تا پایان مرداد ماه سال ۱۴۰۴، تعداد ۷۵ هزار و ۸۱۶ واحد خون از سوی هموطنان نیک‌اندیش استان اهدا شده است که این آمار در مدت مشابه سال قبل ۷۲ هزار و ۸۴۸ واحد بود.

وی افزود: نکته بسیار امیدبخش و قابل تحسین، استقبال بیشتر بانوان و جوانان از این امر خداپسندانه است. به طوری که شاهد رشد قابل توجه ۱۲.۸۷ درصدی در اهدای خون بانوان هستیم.»بر اساس این گزارش، میزان اهدای خون بانوان از ۴ هزار و ۲۲۶ واحد در سال ۱۴۰۳ به ۴ هزار و ۷۷۰ واحد در سال جاری افزایش یافته است.

دکتر اصغریان در ادامه به مشارکت حداکثری قشر جوان اشاره کرد و یادآور شد: میزان اهدای خون توسط جوانان زیر ۳۵ سال نیز با رشد ۱۴.۱۶ درصدی مواجه شده است. به طوری که این رقم از ۲۰ هزار و ۹۱۶ واحد در سال گذشته به ۲۳ هزار و ۸۷۸ واحد در پنج ماهه امسال رسیده است.

وی در پایان از تمامی هموطنان به ویژه بانوان و جوانان که در این حرکت انسان‌دوستانه پیشگام بوده‌اند، تقدیر و تشکر کرد و افزود: این مشارکت حداکثری، ضامن تأمین خون مورد نیاز بیماران نیازمند و نشان‌دهنده روحیه نوع‌دوستی و ایثار در جامعه است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha