برگزاری دومین جلسه جهاد تبیین در مدرسه علمیه محلات

دومین جلسه از سلسله سخنرانی‌های «جهاد تبیین» با هدف توانمندسازی خواهران طلبه، در مدرسه علمیه فاطمیه محلات برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/مرکزی، به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه فاطمیه محلات دومین جلسه از سلسله سخنرانی‌های جهاد تبیین با محوریت جهاد تبیین و مسائل روز، با حضور خانم براتی مبلغ این مدرسه علمیه برگزار شد.

خانم براتی ضمن تبیین ابعاد مختلف زندگی انسان از منظر قرآن کریم و تاکید بر پیوند ناگسستنی دین و سیاست و با اشاره به این که قرآن کریم تمامی ابعاد زندگی انسان را مورد بررسی قرار داده است، دیدگاهی که دین را از سیاست جدا می‌داند و به امور سیاسی بی‌توجهی می‌کند را مصداق آیه شریفه «نومن ببعض و نفر ببعض» (به برخی ایمان می‌آوریم و به برخی کفر می‌ورزیم) برشمرد.

وی به نمونه‌ای تاریخی از دوران پهلوی اشاره کرد که چگونه با گسترش تبلیغات سیاسی در مجالس عزاداری محرم، در نهایت با برگزاری این مراسم مخالفت شد، در حالی که پیشتر با هدف عزاداری مشکلی نداشتند.

خانم براتی، با تحلیل تاریخ عاشورا و وقایع جاری، بیان کرد: دین و سیاست حقیقتاً از یکدیگر جدا نیستند.

وی به مسئله روز غزه به عنوان مسئله بزرگ جهان اسلام اشاره کرده و سیاست‌های ابلاغی کنونی را در راستای نابودی غیرت اسلامی و مسلمانی دانست.

خانم براتی، ضمن انتقاد از بی‌تفاوتی کشورها و حکام منطقه نسبت به وضعیت اسفبار برادران و خواهران مسلمان در غزه، تأکید کرد: طبق آیات صریح قرآن، خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی‌دهد مگر به اراده خودشان.

وی بر لزوم اجماع و تلاش گسترده برای تعجیل در ظهور حضرت حجت (عج) تأکید کرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha