ترویج فرهنگ مهدویت رسالت بزرگ حوزه‌های علمیه در عصر غیبت

مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان گفت: مفهوم انتظار تنها به معنای چشم به راه بودن نیست، بلکه با پرهیزکاری، عمل صالح و اخلاق نیکو معنا پیدا می‌کند. اگر کسی در این مسیر قدم برمی‌دارد، در حقیقت در زمره منتظران واقعی قرار می‌گیرد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ هرمزگان، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران این استان با تأکید بر رسالت طلاب و کارگزاران فرهنگی در تبیین صحیح فرهنگ مهدویت طی گفت و گویی بیان داشت: امروز بیش از هر زمان دیگر لازم است این پیام ناب در جامعه به‌ویژه در میان جوانان ترویج شود. دشمنان اسلام با بهره‌گیری از ابزار رسانه و تبلیغات گسترده، در تلاشند چهره‌ای نادرست از دین و امام موعود ترسیم کنند. معرفی اسلام به‌عنوان دینی خشن و خشک، بخشی از این جنگ نرم فرهنگی است که با هدف دور کردن نسل آینده از حقیقت ناب اسلام و مهدویت دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: در برابر چنین هجمه‌ای، وظیفه حوزه‌های علمیه بسیار سنگین است. ما باید با زبان علم، فرهنگ و هنر، حقیقت مهدویت را برای مردم به‌ویژه نسل جوان بازگو کنیم و نشان دهیم که آموزه‌های مهدوی نه‌تنها خشونت‌آفرین نیست، بلکه سرشار از امید، عدالت‌خواهی و کرامت انسانی است.

خانم عباسی ندوشن تصریح کرد: یکی از نیازهای جدی جامعه امروز، پیوند «مفهوم ظهور» با «مصداق ظهور» است. یعنی نباید فرهنگ مهدویت تنها در قالب مفاهیم ذهنی یا مراسم آیینی باقی بماند، بلکه باید به عرصه عمل اجتماعی، علمی و فرهنگی کشیده شود. ظهور تنها یک وعده دوردست نیست، بلکه راهی برای ساختن تمدن نوین اسلامی است؛ تمدنی که با عدالت، اخلاق و عقلانیت همراه خواهد بود.

او با اشاره به نقش بانوان در گسترش فرهنگ مهدویت گفت: بانوان به‌عنوان مادران، مربیان و معلمان، نقشی بی‌بدیل در پرورش نسل منتظر ایفا می‌کنند. حوزه‌های علمیه خواهران استان هرمزگان نیز در این زمینه برنامه‌های متعددی را طراحی و اجرا کرده‌اند. برگزاری کارگاه‌های آموزشی ویژه جوانان، نشست‌های معرفتی در مدارس و دانشگاه‌ها، و همکاری با بنیاد مهدویت برای تدوین محتوای فرهنگی و دینی از جمله این اقدامات است.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران هرمزگان خاطرنشان کرد: آنچه در این مسیر اهمیت دارد، پیوند بین معرفت و عمل است. اگر طلاب و فعالان فرهنگی تنها به تبیین نظری اکتفا کنند، تأثیر عمیقی در جامعه نخواهد داشت. باید با اخلاق نیکو، رفتار صحیح و حضور فعال در میدان‌های اجتماعی، جلوه‌ای از انتظار عملی و راستین را نشان دهیم.

او افزود: در همین راستا، حوزه‌های علمیه خواهران استان، طرح‌هایی را برای تقویت مهارت‌های تبلیغی و فرهنگی طلاب در دست اجرا دارند. همچنین برنامه‌ریزی شده است تا ارتباط میان طلاب و گروه‌های اجتماعی مختلف بیشتر شود تا آنان بتوانند پیام مهدویت را به زبان قابل فهم برای همه اقشار جامعه بیان کنند.

خانم عباسی ندوشن با اشاره به تلاش‌های انجام‌شده در این عرصه اظهار داشت: یقیناً هر گامی که در راستای نشر فرهنگ مهدویت برداشته می‌شود، مورد توجه و عنایت خاص حضرت ولی‌عصر عجل‌الله تعالی فرجه الشریف قرار خواهد گرفت. این توفیق عظیم را باید قدر دانست و آن را سرمایه‌ای برای خدمت صادقانه به دین و جامعه به شمار آورد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با تلاش خالصانه، همت جمعی و پیروی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، بتوانیم در عمل نیز از زمره منتظران واقعی و یاران حقیقی حضرت بقیة‌الله‌الاعظم قرار گیریم و زمینه‌ساز ظهور و برپایی عدالت جهانی باشیم.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha