دفاع مقدس، دانشگاه تربیت جوانان و سمبل شجاعت و ایمان بود

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روح الله استان مرکزی در نشست بصیرتی هفته دفاع مقدس در مدرسه علمیه فاطمة الزهرا(س) اراک گفت: جنگ ایران و عراق عرصه‌ای برای رشد خلاقیت و ایمان جوانان بود و ایران با رهبری ولی فقیه با اقتدار در برابر دشمنان ایستاده است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/مرکزی، به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه فاطمة الزهرا(س) اراک نشست بصیرتی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس با حضور حجت الاسلام دیباجی حسینی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روح الله استان مرکزی در این مدرسه علمیه برگزار شد.

حجت‌الاسلام دیباجی بیان کرد: جنگ دفاع مقدس به‌عنوان دانشگاهی برای تربیت جوانان بوده که در آن شجاعت، ایمان و تقوا به‌خوبی نمایان شده است.

وی افزود: خلاقیت و نوآوری جوانان در دوران دفاع مقدس مانند ساخت پل‌های شناور حورالعظیم و پل بعثت بر روی اروند، نمونه‌هایی بارز از این رشد و پویایی است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روح الله استان مرکزی همچنین تأکید کرد: نماز شب، روحیه توکل به خدا و ارتباط معنوی رمز موفقیت دوران جنگ بوده است.

وی در پاسخ به این سؤال که «آیا ما در مسیر درست تاریخ ایستاده‌ایم؟» گفت: قرآن به ما می‌آموزد از تاریخ عبرت بگیریم و اعتماد به دشمنان همیشه نتیجه معکوس داشته است.

حجت‌الاسلام دیباجی با اشاره به نمونه‌هایی چون قذافی و اعتماد وی به آمریکا، حمله ناکام به افغانستان و جنگ عراق، تأکید کرد و افزود: این اقدامات نه تنها مشکلات را حل نکرد بلکه بحران‌ها را تشدید کردند.

وی یادآوری کرد: بر خلاف این کشورها، ایران با حضور و رهبری ولی فقیه هیچ‌گاه حتی یک وجب از خاک خود را از دست نداده و با اقتدار و عزت در برابر دشمنان ایستادگی کرده است. این حضور ولایت فقیه را نشانه قدرت و حفظ امنیت کشور دانست.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha