معاون فرهنگی مدرسه علمیه فاطمه بنت الرسولسلاماللهعلیها جاسک گفت: زنان در دوران دفاع مقدس نماد مقاومت و استقامت ملت ایران در برابر دشمن بودند و این نقش الگویی الهامبخش برای طلاب خواهر است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/ هرمزگان، فاطمه سادات طیبی شاهی، معاون فرهنگی مدرسه علمیه فاطمه بنت الرسولسلاماللهعلیها جاسک به مناسبت هفته دفاع مقدس گفت: هفته دفاع مقدس، یادآور ایثار و از خودگذشتگی ملت بزرگی است که با دست خالی در برابر تهاجم گسترده دشمنان ایستادند و حماسهای جاودان آفریدند.
وی افزود: در این میان، نقش زنان در پشتیبانی از جبههها، تربیت فرزندان، حفظ آرامش خانواده و حتی حضور مستقیم در میدانهای مختلف نبرد، برجسته و بیبدیل بود. این شیرزنان با صبر و استقامت خود، روحیه رزمندگان را تقویت کرده و نمونهای درخشان از مقاومت را به نمایش گذاشتند.
معاون فرهنگی بیان کرد: استقامت ملت ایران در برابر دشمن، ریشه در ایمان عمیق و اتکال به خداوند متعال دارد که در تمام دوران جنگ و پس از آن، پابرجا مانده است. این مقاومت، ضامن بقا و عزت کشور ایران بوده و خواهد بود.
طیبی شاهی افزود: طلاب خواهر به عنوان پرچمداران نشر فرهنگ دینی و ارزشهای اسلامی، باید این الگوهای ایثار و مقاومت را سرلوحه کار خود قرار دهند. شناخت دقیق نقش زنان در دفاع مقدس و ترویج این فرهنگ غنی، رسالتی سنگین بر دوش مدارس علمیه خواهران است.
وی در پایان تأکید کرد: تبیین این ارزشها به نسل جوان، موجب پرورش نسلی بصیر، مقاوم و متعهد به آرمانهای انقلاب و نظام خواهد شد.
خبرنگار: ثریا احمدی
انتهای پیام/
نظر شما