علم و تقوا، دو رکن اساسی در هویت طلبگی

مدیر مدرسه علمیه خدیجه الکبری(‌سلام‌الله‌علیها) بندرعباس گفت: طلبه باید از آغاز مسیر علمی خود، تقوا و علم را توأمان در وجودش پرورش دهد تا بتواند نقش واقعی خویش را در هدایت دینی جامعه ایفا کند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه علمیه خواهران/هرمزگان، خانم ژاله سالاری مدیر مدرسه علمیه خدیجه الکبری‌سلام‌الله‌علیها بندرعباس، در آیین افتتاحیه سال تحصیلی جدید ۱۴۰۴ ـ ۱۴۰۵ با حضور طلاب مدرسه بیان کرد: طلبگی با دو بال تقوا و علم معنا می‌یابد و طلبه‌ای که از ابتدا این دو اصل را در وجود خود نهادینه کند، می‌تواند منشأ هدایت دینی در جامعه باشد.

وی با تأکید بر جایگاه علم در حوزه، افزود: علم نوری است که اگر خداوند بخواهد در قلب مؤمن قرار می‌دهد و این نور جز با تلاش و جهاد علمی حاصل نمی‌شود. مباحثه یکی از بهترین شیوه‌ها برای شکوفایی قدرت تفکر و اندیشه‌ورزی در مسیر طلبگی است.

استاد حوزه بیان کرد: علم بدون تقوا، طلبه را به هیچ مقصدی نمی‌رساند. اگر تقوا در جان طلبه ریشه بدواند، مسیر علم نیز هموار خواهد شد و نور معرفت الهی راه را روشن می‌سازد.

وی با اشاره به ضرورت همراهی علم و معنویت اضافه کرد: در مدارس علمیه، همت طلاب باید بر این باشد که علاوه بر اندوختن دانش، در عمل نیز اهل تقوا باشند؛ چرا که این دو اصل، ضامن توفیق و رشد حقیقی در مسیر طلبگی است.

خانم سالاری یادآور شد: طلاب باید از همان ابتدای ورود به حوزه، بدانند که هدف اصلی، رسیدن به بالندگی در دو محور علم و تقوا است و این مسیر تنها با مراقبت دائمی و تلاش علمی مستمر محقق می‌شود.

کارشناس دین در پایان گفت: هر طلبه‌ای که تقوا را در زندگی فردی و اجتماعی خود نهادینه کند، راه برای دریافت برکات علمی باز می‌شود و این دو بال، او را به قله‌های معنوی و رسالت تبلیغی حوزه می‌رساند.

خبرنگار: مهدیه حسین پور

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha