تأکید مدیر حوزه علمیه خواهران یزد بر ضرورت بهره‌گیری از فرصت کوتاه عمر

مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد در هشتمین جلسه اخلاق و نشست اداری مدیریت حوزه، با استناد به روایات نورانی اهل بیت(علیهم‌السلام) بر کوتاهی عمر، ناگهانی بودن مرگ و ضرورت استفاده بهینه از فرصت محدود زندگی دنیوی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد کارگر شورکی، مدیر حوزه علمیه خواهران یزد، روز یکشنبه سیزدهم مهرماه در جمع معاونان و همکاران حوزه علمیه خواهران استان با استناد به حدیثی از امام حسن عسکری(علیه‌السلام) در کتاب تحف‌العقول، به یادآوری حقیقت کوتاهی عمر و ناگهانی بودن مرگ پرداخت و گفت:حضرت فرمودند: «إِنَّکُمْ فِی آجَالٍ مَنْقُوصَةٍ وَ أَیَّامٍ مَعْدُودَةٍ وَ اَلْمَوْتُ یَأْتِی بَغْتَةً؛ شما را عمری رو به کاهش و روزهایی معدود است و مرگ ناگهان فرا می‌رسد.»

وی با اشاره به کلام امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) در نهج‌البلاغه مبنی بر اینکه «نَفَسُ الْمَرْءِ خُطَاهُ إِلَی أَجَلِهِ»، افزود: هر نفسی که انسان می‌کشد، گامی است به سوی پایان عمر و این واقعیتی است که همگان با آن مواجه‌اند، اما غالباً از آن غافل می‌مانیم.

مدیر حوزه علمیه خواهران یزد در ادامه سخنان خود یادآوری کرد: دنیا گذراست؛ خواه شیرین باشد یا تلخ، سخت یا آسان، سرانجام پایان می‌یابد، اما آثار اعمال انسان باقی خواهد ماند. در مقابل، آخرت جاودانه و بی‌انتهاست؛ لذا باید در این فرصت محدود دنیوی، توشه‌ای برای آن حیات ابدی فراهم کرد.

وی با نقل کلام دیگری از امام علی(علیه‌السلام) که «لِدُوا لِلْمَوْتِ»، بیان کرد: همه انسان‌ها ناگزیر رهسپار مرگ هستند و تنها اعمال صالح و آنچه برای آخرت پیش می‌فرستند، همراه آنان خواهد ماند.

حجت‌الاسلام والمسلمین کارگر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایش امام حسن عسکری(علیه‌السلام) که فرمودند: «مَنْ یَزْرَعْ خَیْراً یَحْصُدْ غِبْطَةً وَ مَنْ یَزْرَعْ شَرّاً یَحْصُدْ نَدَامَةً»، تأکید کرد: دنیا مزرعه آخرت است؛ هر کس نیکی بکارد، نیکویی درو خواهد کرد و هر کس زشتی بکارد، جز پشیمانی نصیبش نمی‌شود. این یک قانون تغییرناپذیر است؛ همان‌گونه که کشاورز هر چه بکارد، همان را برداشت خواهد کرد.

وی همچنین با اشاره به محدود بودن روزی انسان و اینکه «نه کندرو از بهره خود محروم می‌شود و نه حریص بیش از مقدر خویش نصیب می‌برد»، یادآور شد: هر خیری که به انسان می‌رسد از جانب خداوند است و هر شری نیز که دفع می‌شود، به اراده الهی است.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد در پایان این جلسه بر ضرورت استفاده از فرصت‌های کوتاه زندگی، اهتمام به عمل صالح، خدمت به مردم و آمادگی برای آخرت تأکید کرد و برای عاقبت‌به‌خیری، توفیق عمل صالح و رحمت الهی برای حاضران و همه مؤمنان دعا  کرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha