حکمت صبر؛ خیرات عظیم الهی در پسِ مصائب تلخ زندگی است

کارشناس دین در زینبیه مدرسه علمیه تخصصی الزهرا سلام الله علیها بندرعباس گفت: زندگی، عرصه‌ی آزمایش الهی است؛ جایی که صبر بر مصائب با استناد به ذکر«إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ» باشد، نه تنها ضامن شفاعت آخرت است، بلکه، زمینه‌ساز بزرگترین موفقیت‌های معنوی و تمدن‌ساز خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه علمیه خواهران/هرمزگان، حجت الاسلام و المسلمین زارع؛ کارشناس دین در مراسم زیارت آل یاسین، که در زینبیه مدرسه علمیه تخصصی الزهرا سلام الله علیها بندرعباس با حضور عموم مردم برگزار شد، بیان کرد: زندگی عرصه آزمایش الهی است، جایی که خداوند بندگان خود را از طریق از دست دادن، مال و جان می‌آزماید و این سختی‌ها، هرچند در ظاهر تلخ هستند، اما در پسِ خود خیرات و برکات عظیمی را نهفته دارند.

حجت الاسلام و المسلمین زارع  گفت: بشارت الهی نصیب کسانی است که وقتی مصیبتی به آن‌ها می‌رسد، اولین چیزی که به یاد می‌آورند آیه «إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ» است و این صبر، ضامن شفاعت و زندگی نیک در سرای آخرت خواهد بود.

کارشناس دین افزود: بسیاری از کارهایی که انسان از آن‌ها کراهت دارد، حامل خیری عظیم هستند و برعکس، برخی علایق ما ممکن است در باطن، شر و مفسده‌ای را پنهان کرده باشند چنان که در داستان حضرت یوسف(علیه السلام)، انداختن یوسف به چاه و سپس به بردگی فروخته شدن، عملی ناگوار بود، اما در نهایت منجر شد که به مقام «عزیز مصر» رسیده و بتواند دین خدا را تبلیغ کند.

وی بیان کرد: صبر حضرت زینب کبری(سلام الله علیها) در برابر شهادت مظلومانه برادرشان امام حسین(علیه السلام)، شکنجه و اسارت و تحمل مصائب دردناک، نتیجه اعتقاد عمیق به حکمت الهی بود و اگر این باور وجود نداشت که پشت این همه فاجعه، خیر عظیمی نهفته است، تحمل این مصائب ناممکن بود و خطبه‌های کوبنده ایشان در کاخ یزید، ثمره نهایی این صبر و استقامت است، بنابراین باید آموزه‌های الهی در زندگی روزمره سرلوحه قرار داد که چگونه وقایع ظاهراً ناگوار، در حقیقت زمینه‌ساز خیرات بزرگ بوده‌اند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha