سلسله نشستهای سیر مطالعاتی رهبر معظم انقلاب به همت معاونت پژوهش مدرسه علمیه فاطمیه پاکدشت برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/تهران، چهارمین نشست خوانش و تبیین کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن آیتالله خامنهای(مدظله العالی) توسط خانم خانی معاونت پژوهش مدرسه علمیه فاطمیه پاکدشت برگزار شد.
خانم خانی در این نشست ضمن تلاوت آیه ۱۹۱ سوره آل عمران به بحث جلسه سوم بخش ایمان پرداخت و بیان کرد: در این جلسه رهبری بر دو نوع ایمان مقلدانه (عادی و متعصبانه) و ایمان آگاهانه (بصیرتمحور) تاکید کرد.

وی گفت: ایمان نه صرفاً یک باور قلبی، بلکه یک ویژگی برجسته رهبران الهی و تعهدآور است که با آگاهی و بدون ترس و همین باور نشان دهنده باور عمیق به رسالت الهی است که تفاوت رهبران الهی با سیاستمداران دنیوی را آشکار می کند.
خانم خانی افزود: از این رو رهبران الهی (انبیا) به آنچه میگویند ایمان واقعی دارند، در حالی که سیاستمداران ممکن است سخنان زیبا بگویند اما بدون ایمان کافی عمل کنند. برای محکم کردن ایمان، باید مداوم آگاهیبخشی کرد و از تدبر در آیات قرآن استفاده نمود. ایمان بدون آگاهی، مانند گیاهی بدون ریشه است که باد آن را میبرد.
انتهای پیام/
نظر شما