کد مطلب: 142132
۳ آبان ۱۴۰۴، ۹:۰۴
گنج پنهان در شهرستان بندرلنگه

مدیر حوزه‌ علمیه خواهران استان هرمزگان و امام جمعه و تولیت مدرسه علمیه کوثر سلام‌الله‌علیها شهرستان بندرلنگه از حوزه علمیه تاریخی سیدمحمدعالم با قدمتی بیش از دو قرن بازدید کردند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه علمیه خواهران/هرمزگان، راضیه سلطان عباسی ندوشن، مدیر حوزه‌ علمیه خواهران استان هرمزگان و هیئت همراه، علی اکبر کیخا امام جمعه و تولیت مدرسه علمیه کوثر سلام‌الله‌علیها شهرستان بندرلنگه و خانم رشیدی مدیر این مدرسه و هیئت همراه، از حوزه علمیه تاریخی سیدمحمدعالم با قدمتی بیش از دو قرن بازدید کردند و در جریان این بازدید، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت آموزشی، فرهنگی و زیرساختی حوزه، بر لزوم حفظ اصالت تاریخی این مرکز و توسعه امکانات آموزشی و تبلیغی آن تأکید شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین کیخا با اشاره به جایگاه فاخر حوزه علمیه سیدمحمدعالم، این مرکز را میراثی گران‌بها و سرمایه‌ای معنوی برای شهرستان دانست و گفت: حوزه‌های علمیه همچون دُرّی پنهان در دل تاریخ، باید بیش از پیش شناخته و در مسیر احیای معارف دینی تقویت شوند، در همین راستا، برای توسعه‌ مدرسه‌ کوثر بندرلنگه، این مکان قرار است بازسازی و احیا شود و برنامه‌های متنوعی از سوی مدرسه‌ی کوثر در آن اجرا گردد از جمله برنامه‌های آموزشی و فرهنگی برای عموم جامعه. همچنین در آینده، احداث مهدکودک، پیش‌دبستانی و دبستان در این مجموعه پیش‌بینی شده است تا این مکان بار دیگر به کانونی پویا برای رشد علم و تربیت تبدیل شود.

خانم عباسی نیز این حوزه را از ظرفیت‌های مهم علمی استان برشمرد و بر حمایت و برنامه‌ریزی ویژه برای شکوفایی بیشتر آن تأکید کرد.

گفتنی است این بنا در دو قرن قبل، حوزه‌ علمیه بوده است و این قدمتِ شیعه‌پروری در بندرلنگه، نشان از ارزش فراوان این مکان مقدس دارد. این حوزه که یکی از گنج‌های نهفته‌ علمی و معنوی شهرستان بندرلنگه به شمار می‌رود، سال‌هاست چراغ علم و معرفت را در جنوب کشور روشن نگاه داشته و طلاب فراوانی را در مسیر خدمت به دین و جامعه تربیت کرده است.

گنج پنهان در شهرستان بندرلنگه

گنج پنهان در شهرستان بندرلنگه

گنج پنهان در شهرستان بندرلنگه

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha